Vil du med i bestyrelsen?

 

Vil du være med til at udvikle foreningen Cykling uden alder i Danmark?

Foreningen Cykling uden alder har medvind på cykelstierne og den eksplosive vækst gør, at der står cykler mere end 500 steder rundt om i Danmark.  Initiativet og foreningen sætter allerede sit præg på ældre debatten og rykker tur for tur ved noget grundlæggende i den måde, vi som mennesker samskaber, hjælper og er til for og med hinanden i det danske samfund.

Cykling uden alder startede med en simpel mission om at give flest mulige ældre ret til vind i håret. Den mission breder sig til hele verden. I Danmark er vi i rivende udvikling og arbejder på at videreudvikle Cykling uden alder med nye ideer og et stærkt fundament. De mere end 5.000 cykel-piloter, der bruger fritid og naboskab på at cykle er klar til mere og sprudler også af ideer.

Foreningen søger bestyrelsesmedlemmer, som har lyst og kompetencer til at hjælpe foreningen med at “skifte gear”.  Bestyrelsen konstituerer sig straks efter generalforsamlingen d. 19. april kl. 17.30 i København.

Vi skal sammen arbejde på, at foreningens organisering fortsat er en modig legeplads og en øvebane for visionære folk med interesse for fællesskaber og for at løfte noget konkret.  Som bestyrelsesmedlem får du mulighed for at bruge og udvikle egne kompetencer inden for det område, du særligt brænder for. Derfor vil det være naturligt, at bestyrelsen indimellem tilbyder at bidrage inden for afgrænsede områder, som f.eks. sparring til fondsansøgninger, mødedeltagelse i forbindelse med særlige arrangementer og andet – i det omfang det er muligt.

Du skal både have mod og lyst til at være med i en organisation, der går forrest og viser vejen for andre, i forhold til hvordan mennesker engagerer sig og går i partnerskab med privatpersoner, kommuner, andre foreninger, fonde og virksomheder – så vi sammen kan sikre, at flere får vind i håret!

Umiddelbart efter generalforsamlingen afsættes en dag til strategisk sparring og udvikling. Derudover 4 bestyrelsesmøder af ca. tre timers varighed spredt ud over resten af året frem til næste generalforsamling. Sammen med den daglige ledelse vil bestyrelsen udvikle organisationen og skabe grobund for langsigtede strategier.

Bestyrelsesarbejdet er en uddannelse og et engagement, der i den grad betaler sig selv tilbage i form af lærepenge, glæde og udvidet netværk.

Har du lyst, så send gerne en mail til soren@cyklingudenalder.dk, hvor du motiverer, hvorfor du vil være med og kort skriver, hvilke kompetencer du har eller gerne vil udvikle i forhold til bestyrelsesarbejdet. Og sæt kryds 19. april til generalforsamlingen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

På bestyrelsen vegne,

Pernille Hippe (formand) – 31201131

Ditte Rejnholdt Rudolfsen – 26256544

Mia Pallisgaard – 61433303

Dorthe Olander – 24245010

Søren Steffensen – 20762979

Ole Kassow – 31341980

Cykling uden alder er en bevægelse, som arbejder for at sikre ældre ret til vind i håret. Initiativet findes i mere end 45 kommuner i Danmark. Cirka 500 rickshaws, 5000 cykelpiloter, der cykler med de ældre passagerer, 1200 tovholdere på plejehjem og et mindre sekretariat i København. Læs mere om os på www.cyklingudenalder.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *