Kender du én der skal have sin drøm opfyldt?

Kender du en ældre, som har en særlig drøm? Så har du nu muligheden for at nominere din kandidat til at blive en del af Cykling uden alders Dream team. Vi hjælper med at sætte netværk, naboer og lokalsamfund i gang for at få drømmen opfyldt.

“Når jeg bliver gammel
Så vil jeg sidde på en bænk
Der hvor havet slår ind over molen
Og ta’ imod duglette perlestænk
Af hav, når det glitrer i solen – Tekst Gnags/Peter A.G.

Sådan lyder teksten til Gnags’ sang ‘Når jeg bliver gammel’. Tør man stadig drømme, når man bliver gammel, og hvad drømmer man om? Vi skal have drømmene i spil, og drømme kan være store som små. En tur med vandflyver? Plukke blomster på barndommens yndlingssted? Komme til en jazzkoncert? Cykle i Rundetaarn?

I løbet af 2017 etablerer vi tre Dream teams landet over, som skal opfylde særlige drømme for ældre på plejehjem. Drømme, der måske synes uopnåelige, når man er kommet på plejehjem. Det skal ske ved at involvere sponsorer, de ældres netværk af familie, tidligere naboer, venner og bekendte, personale, andre frivillige, og ildsjæle, der brænder for idéen!

NOMINER DIN KANDIDAT HER

Ved at opfylde særlige drømme og ønsker, skaber vi større livskvalitet for den enkelte.

Inspirationen kommer fra udlandet, hvor fx Doranne har få opfyldt en livslang drøm om et ballroom­dance party. Efter en blodprop fik hun at vide, at hun ikke kom til at gå igen, men hun trænede og trænede, tog dansetimer og med familie, venners, personale, sponsorers hjælp og opbakning fik hun arrangeret et ballroom­party, hvor hun var ballets danse­dronning. Det kunne også være drømmen om at flyve i luftballon, at lave en udstilling med egne malerier eller?

 

Projektet en del af et større Cykling uden alder-projekt, Livskvalitet på hjul, støttet af  Sundheds- og Ældreministeriet.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *