Om os

Cykling uden alder er på en vigtig mission: at give de ældre ret til vind i håret. Derfor sørger hundredvis af frivillige piloter, for at de ældre på landets plejecentre kommer ud i rickshaws og mærker den friske luft. På den måde styrker vi fællesskabet mellem institution og civilsamfund og mellem generationerne. Foreningen Cykling uden alder har et fantastisk engagement blandt frivillige piloter, som siden starten i 2013 har strømmet til, og hvor vi i dag tæller over 4.000 piloter i Danmark og et lignende antal uden for landets grænser. Uden disse ildsjæle ville det ikke være muligt i dag at være etableret med omkring 500 cykler i over 70 danske kommuner. Vi håber, at endnu flere kommuner i fremtiden kommer til, så vi kan bidrage til både de ældres og piloternes livskvalitet, når de berigende samtaler og fælles oplevelser opstår.

Vores drøm

Vi drømmer om sammen at skabe en verden, hvor den nemme adgang til aktivt medborgerskab skaber livsglæde hos vores ældre medborgere og giver dem mulighed for at forblive en aktiv del af fællesskabet og nærmiljøet.

Det gør vi ved at give dem ret til vind i håret, ret til at opleve byen og naturen på nært hold fra cykelstien og ved at give dem lyst og mulighed for at fortælle deres livshistorie i de omgivelser, hvor de har levet deres liv.

Dermed bygger vi bro mellem generationer og vi forstærker tilliden, respekten og den sociale lim i vores samfund.

Nye kommuner og plejecentre vil blive offentlig gjort via vores bookingsystem GO. Her er det også muligt at tilmelde sig som frivillig pilot, hvis man gerne vil være med til at give vind i håret til ældre og sprede godt humør.

Find vedtægter, regnskaber og referater fra generalforsamlinger her eller mere information om, hvordan vi driver foreningen Cykling uden alder.

Sådan startede det


ted_logo

Foreningen Cykling uden alder

Sundkaj 7 2. sal
2150 Nordhavn
CVR-nr. 35689990
Skjern Bank
Konto-nr. 7780 2324812

OBS! Midler der søges fra fonde, §18 mv. skal sættes ind på

Konto-nr. 7780 2371383

Bliv pilot, cykelkaptajn eller støttemedlem af Cykling uden alder og vær med til at give alle i Danmark vind i håret. Er du helt ny, kan du tilmelde dig som pilot. Når du er blevet en erfaren pilot, kan du vælge at blive kaptajn. Hvis du blot ønsker at støtte foreningen, kan du blive støttemedlem.

Ny frivillig?
Bliv pilot

 

Allerede pilot?
Bliv cykelkaptajn

 

Bliv støtte-medlem