Husk: Roadshow 10.-12. september

Roadshow ruller to gange om året – næste gang er i september 2018. Det er en uge, hvor historier, inspiration og idéer bliver spredt og delt i Cykling uden alder. Piloter, passagerer og personale mødes på tværs – hvor det er det lokale ‘Cykling uden alder-netværk’, der inviterer, for eksempel på en cykeltur.

Skal din by være en del af Roadshowet 10.-12. september 2018?

Kontakt:
Cecilie Marie Nielsen
+45 51945315
cecilie@cyklingudenalder.dk

eller send os din gode idé til Roadshowet 2018 her

Vi glæder os til at mødes til efteråret!

Roadshow februar 2018: fra Lemvig til Vallensbæk. Cykling uden alder folk var samlet i syv byer for at fejre cykel-fællesskabet. Lokale teams i medlemskommunerne stod for at samle deres Cykling uden alder netværk på tværs af områder, byer og kommuner. Der blev delt skønne fortællinger, lokale løsninger og gode idéer til flere cykelture og nye oplevelser spirrede frem.

Roadshowet februar 2018 i billeder

 

I Lemvig var lokale piloter samlet for at dele gode idéer og erfaringer. 

 

I Randers var der samlet piloter, personale og passagerer fra Randers, Skanderborg, Aarhus og Rønde. Helle, Helga, Knud, Palle og Birgit fra Rønde var i fortalte om flerdages ture til Orø, Samsø, Fanø og andre dejlige steder de har været, siden de var med på langturen i 2015 fra Rønde til Arendal i Norge.

I Grindsted blev der kørt tur gennem byen og Bodil fra Gørding i Esbjerg fortalte, hvordan personalet hver dag ringer til piloterne med mulige ture. Otte nysgerrige mænd fra Mænds Mødested i Grindsted ville gerne høre mere, hvordan man bliver pilot.

 

I Odense har der været en rundspørge blandt de ældre på plejecentre, og svaret var klart: Flere ture med Cykling uden alder i 2018! Piloter fra byen mødtes for at tale om, hvordan vi får det til at ske. Odense Universitetshospital har også fået en cykel, og Sidsel og Ditte fortalte, hvordan de bruger rickshawen på Hæmatologisk afdeling under mottoet: Ret til vind i kinderne!

Korsør gav frost i kinderne og sne på kalecherne – på en cykeltur rundt i byen blev der hilst på vi-støtter-butikker og hørt om et samarbejde med den lokale produktionsskole, som har udviklet sænkbar fodbakke på cyklen. Margrethe og Svend fra Sorø delte deres planer om en langtur i rickshaw langs de franske kanaler til sommer. Piloter fra Jyderup søgte hjælp til at få gang i batterier, der har ligget stille alt for længe og gode erfaringer om at få gang i hjulene.

 

I Vallensbæk var der stormøde med lagkage og boblevand. Mere end 40 piloter og passagerer fra hele Storkøbenhavn lyttede og delte ideer. Piloten Pia fra Ishøj fortalte fx om, hvordan de har lavet entCykling uden alder årshjul. Mogens havde inviteret politikere og fortalte blandt andet om de ture Vestegnen kører sammen. Han havde også arrangeret hotdogs med det hele til de piloter og passagerer som havde lyst til at blive hængende.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *