Roadshow gav fælles inspiration i hele landet

Så mange fantastiske Cykling uden alder-historier, et enormt engagement og sikke en idérigdom. Her er et lille udpluk af nogle af de skønne input som en tur igennem Cykling uden alder-landskabet kastede af sig.

Over hele landet er der så mange tiltag og god viden, som Cykling uden alder kan være stolte af. Piloter, personale, tovholdere og passagerer, som alle er med til at skabe det fællesskab vi er en del af som Cykling uden alder. Og der var stor interesse for Cykling uden alder, da Roadshow 17 var på landevejene. Nye plejehjem og kommuner blev inspireret til at arbejde på at tegne medlemskab af af foreningen, så mange flere passagerer kan få vind i håret og flere fantastiske historier og oplevelser kan blive delt.

På tværs af plejehjem og byer
Der blev arrangeret nytårstafler for piloter, personale og passagerer på tværs af plejehjemmene, hvor der blev delt oplevelser til stor gensidig inspiration for alle.

‘Det er godt at opleve, at man er med i en stor forening og dejligt, at vi kan mødes og dele erfaringer,’ lød det blandt andet i Lejre, hvor også Cykling uden alder-entusiaster fra omkringliggende byer var repræsenteret.

Se alle de fine billeder og opslag på Facebook-siden ‘Historier fra Cykling uden alder.

Gode idéer deles
Der var besøg på store og små plejehjem, hvor de små detaljer i hverdagen blev oplevet, så idéer og tiltag kan deles med resten af Cykling uden alder-landskabet. Blandt andet et lille fif om skønne varme hvedekornspuder fra Fårvang, der holder passagerne varme i frostvejr og det smarte hjemmelavede trinbræt fra Lemvig, som du kan få opskriften til at lave her.

Fællesture ved slot og sø
Der var arrangeret skønne fællesture, som den smukke tur rundt om Glumsø Sø. Læs mere om turen i artiklen fra Sjællandske her eller se fine billeder her. Og ikke mindst en flot afslutning på hele ugen i Hillerød med en tur rundt om Frederiksborg slot efterfulgt af varm kaffe på torvet. Se flotte billeder fra Hillerød her.

Når man cykler langt
Der blev delt erfaringer med langture, som blandt i Fredericia, hvor de har haft stor succes med at tage passagerer med på små ferier på cykel og der blev fortalt om Øresund Rundt, som ruller igen 30. maj til 1. juni. Læs mere om turen her.

Tjek på de nye modeller
Også de nye rickshaw-modeller fra Christiania Bike og trioBike blev nærstuderet. Blandt andet den nye sænkbare fodbakke fra Christiania Bike og trioBikes version, hvor man nemt kan tage et stykke af fodbakken af, for at gøre indstigningen nemmere.

Tak for skøn inspiration til alle og vi ses på vejene til meget mere videndeling på tværs fremover.

Roadshow gentages – hvor skal vi hen, du?
Fra den 28. aug – 1. sep 2017 vil landevejene ingen fyldes med gode historier og højt humør. Har du en idé til hvor sommerens Roadshow skal gå hen, og vil du være med til at planlægge det?

SEND DIT FORSLAG

En af fællesturene i Roadshow-ugen – rundt om Frederiksborg slot.
I Vejle var der stor interesse for Cykling uden alder, da kommuner og plejehjem, som endnu ikke er medlemmer af foreningen, var samlet for at høre nærmere om Cykling uden alder og ‘ret til vind i håret’.
Den sænkbare fodbakke, som Christiania Bike har udviklet på opfordring fra Cykling uden alder, bliver nærstuderet af en af deltagerne til inspirationsseminaret.
Skønne passagerer klar til tur rundt om Glumsø sø.
Henrik og Brit fra Herlev er begge faste cykelpiloter på Hjortespring plejecenter og forstår at cykle en rickshaw cykel med stil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *