Kommunikationspraktikant

Praktikant til Cykling uden alder
Kan du lide at skrive gode historier? Kan du arbejde strategisk med kommunikation og formidle på web og sociale medier – eller vil du lære det? I Cykling uden alder søger vi en ny praktikant, som har lyst til at gå i gang med et væld af spændende opgaver.

Vi giverDSC_0102-10472
En spændende bevægelse i rivende udvikling. På 3 år er foreningen Cykling uden alder vokset fra ganske få medlemmer til nu at have over 3900 frivillige cykelpiloter over hele landet. Som bevægelse ønsker vi at skabe bedre livskvalitet for ældre på plejehjem, større arbejdsglæde for personalet og nye relationer på tværs af generationer.

Vi kommunikerer på mange platforme og med forskellige målgrupper. Nyhedsbreve, sociale medier, hjemmeside, pressemeddelelser og events. Vi arbejder med historiefortælling som en bærende værdi, så du skal have lyst til at skrive artikler, små portrætter osv. til blandt andet hjemmesiden. Du får som praktikant vide muligheder for at arbejde med hele paletten – og meget gerne nytænke de måder, vi kommunikere på, så de endnu stærkere underbygger vores drøm om fællesskab(else) og engagement – og mindst mulig topstyring. Vi siger sjældent nej til en god ide, og du vil være omgivet af dedikerede, dygtige og sjove kollegaer og ildsjæle, der er generøse både med sparring og dine muligheder for udvikling. Arbejdsstedet er Papirøen i København. En del arbejde foregår også ude i landet, så du skal være klar til at komme ud og møde alle dem, der modtager og bidrager til vores kommunikation.

Vi forestiller os, at du er studerende på en relevant uddannelse indenfor kommunikation, PR, journalistik eller noget andet brugbart. Du er god til at skrive fængende historier, har måske allerede en smule erfaring med kommunikation på web og elsker sociale medier. Det er godt, hvis du har lyst til at kaste dig ud i nye opgaver undervejs – og gerne selv få din gode ideer til at udfolde sig. Praktikopholdet er som udgangspunkt 3-6 måneder/ét semester. Vi kan aftale nærmere, hvornår du kan begynde, men forestiller os, det er primo 2017– gerne før.

Vi ser praktikophold hos Cykling uden alder som et led i dine studier, så det er en forudsætning, at dit uddannelsessted vil give merit. Praktikopholdet er som udgangspunkt ulønnet.

Hvis du er den, vi søger, så send en ansøgning og fortæl, hvorfor du gerne vil være praktikant hos Cykling uden alder. Vedhæft gerne relevante bilag og send til hej@cyklingudenalder.

Brug for mere viden:
Kontakt Dorthe Olander, olander@cyklingudenalder.dk eller på 24 24 50 10.

Cykling uden alder er en bevægelse, som arbejder for at sikre ældre ret til vind i håret. Initiativet findes i mere end 40 kommuner i Danmark. Vi har 3900 cykelpiloter, der cykler med de ældre, 1900 tovholder og et mindre sekretariat i København. Læs mere om os på www.cyklingudenalder.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *