Tips og tricks – Ladestation til batterier

På Plejecentret Doktorparken i Sakskøbing har de mange cykler – og derfor også mange batterier at holde styr på. Kaptajn Tonny Bramsen har fået den idé at lave en ladestation, så der er samling på plejecentrets batterier – og plads til reservebatteriet.

På den måde er der ingen tvivl om, hvor Doktorparkens piloter skal hente batteriet til lige den cykel, de har fundet frem – og hvor de selvfølgelig skal sætte det til opladning igen efter turen. Et opladt batteri på cyklen er alfa og omega for en god cykeloplevelse både for pilot og passager.

 

 

Du kan også lave din egen gør-det-selv ladestation. Tonny har udarbejdet en arbejdstegning, du kvit og frit kan bruge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spørgsmål til batteriet? Hér kan du finde en ladevejledning til cykelbatterierne nederst på siden.