Træf på Tværs 2020

Dato: 26. september

Kl. 11.00 – 16.00
Tæt på Middelfart
Tvillingegården; Birkevangsvej 3
5466 Asperup

På grund af Corona er der max plads til 50 deltagere. Skal du have én af de sidste pladser, så skriv til pernille@cyklingudenalder.dk

Cykling uden alder fra hele landet mødes i skønne omgivelser, til en dag fuld af nye ideer, nye bekendte og gode cykelhistorier.

  • Fælleskørsel, vi fylder biler og busser op, og koordinerer løbende.
  • Vær med, når vi snakker ‘inaktive piloter‘ – ‘Det nye GO‘ – ‘200 rickshaw sammen – hver for sig i år 2021‘ og meget mere.
  • Spark dæk på den 7 meter lange trailer, som piloter fra Guldborgsund har ombygget, og nu kan transportere 6 rickshaw med.
  • Få ‘Cykeltasken‘ med hjem –  tips til nye piloter, oplæring og fællesture
  • Du kan møde bestyrelsen i Cykling uden alder

Vi skal synge fællessang, spise god mad, træde i pedalerne og nyde godt af hinandens energi, ideer og smarte løsninger. Vi hilser på den særlige Corona-rigtige Cykling uden alder-måde. Der vil være sprit, afstandsskilte og alle de andre gode ting, vi skal gøre for ikke at smitte hinanden.

Vil du hjælpe til med at dagen bliver god?

Kan du brygge kaffe – pynte bordet med en hjemmeplukket forårsbuket – hjælpe med transport af rickshaws – har du en fællessang vi skal syng – eller noget helt femte? Så skriv til hej@cyklingudenalder.dk eller på sms til 22416766

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *