Roadshow januar 2019

Tak for et forrygende Roadshow i uge 5, hvor historier, inspiration og idéer bliver spredt og delt mellem piloter, kaptajner, tovholdere og personale i Cykling uden alder. Tak til lokale ildsjæle i Cykling uden alder i Struer, Aabybro i Jammerbugt, Frederikshavn og Bornholm for gode arrangementer og højt engagement.

Roadshowet rullede i uge 5 ud i…

 

Struer, hvor piloter og personale fik en genopfriskning af bookingsystemet GO, diskuterede logistik ift. at bruge cyklerne på flere pleje- og aktivitetscentre OG IKKE MINDST drømte om en dagtur til Venø.

Jammerbugt, hvor piloter og passagerer havde en frisk tur på rickshaws til Aabybro Rådhus. Borgmester Mogens Gade bød på lune pølser med brød og fik vist nok lovet, at han også ville oplæres som cykelpilot. Herfra gik cykelturen til Aabybro plejehjem, hvor piloter, passagerer og personale fik snakket sammen om tips og tricks samt nye oplevelser på cyklerne.

Frederikshavn, hvor mange piloter, kaptajner og personaler var samlet på Søparken Plejecenter. Engagementet var højt og idéerne mange – også til hvordan man får flere lokale unge piloter inviteret ind i cykelfællesskabet i Frederikshavn.

Bornholm, hvor piloter og personalet fra øens plejecentre var samlet i Rønne. De lokale journalister mødte også 2xAnnelise (pilot og passager) til en snak og en cykeltur. Da passageren Annelise havde svaret på spørgsmål, var hun ikke færdig med at cykle – hun ville have en ekstra tur ud i vintervejret.

 

Kan man cykle rickshaw om vinteren? Ja, det kan man! Tips og tricks om, hvordan man holder varmen i cyklen, blev delt og afprøvet på Roadshowet i januar. Se billederne fra arrangementerne her:

Tidligere deltagere om at være med:

Det er godt at opleve, at man er med i en stor forening, og det er dejligt, at vi kan mødes og dele erfaringer! – Bob Salter, pilot i Lejre og deltager på Roadshow i 2017

Roadshowet gav mig inspiration til at prøve nye tiltag af. Det var spændende at møde personale og piloter fra andre kommuner og høre, hvordan de har kastet sig ud i vilde projekter uden at skele til, hvilke begrænsninger, der måtte være i hverdagen. – Pernille Koldbæk Høgh, koordinator i Randers og deltager på Roadshow i 2018

Cykling uden alder ruller igen ud i landet på Roadshow i september 2019. Har du allerede nu lyst til at være med, så kontakt Pernille Hauerslev på +45 22416766 / pernille@cyklingudenalder.dk