Hvilke byer og kommuner er med?

Herunder finder du de byer, plejehjem og/eller kommuner, der er medlem af Cykling uden alder. Som medlem er de frivillige piloter og kaptajner i medlemskommunen blandt andet forsikret, man har gratis adgang til – og support på – bookingsystemet og er med i et fantastisk fællesskab, der arbejder sammen for ret til vind i håret.

Du kan læse meget mere om det kommunale medlemskab, samt hvad det indeholder, her. Hvis du har spørgsmål eller hvis din kommune ønsker at blive medlem, så kontakt os gerne.

Nederst på alle sider finder du en liste over de steder, hvor der står røde Cykling uden alder rickshaw. Klikker du på kommunens navn, får du et oversigtskort over, hvor der står rickshaw samt kontaktpersoner.

Find en lokation i nærheden af dig

Vi opdaterer løbende kortet, men hvis din kommune ikke er korrekt markeret, må du meget gerne kontakte os.

  • Coffee friends
  • Chapters with trishaws
  • New chapters fundraising for trishaws

Ildsjæle verden over er i gang med at starte en afdeling af Cykling uden alder.

Læs mere om, hvilke byer der er i gang på Cycling Without Age.

Bliv cykelkaptajn i Cykling uden alder

Cykling uden alders røde rickshaw står på plejecentre landet over og cykles af lokale frivillige, naboer, personale og pårørende, der er med til at give ældre vind i håret. Cykelturene gennem byerne, langs vandet, i parker og skove bidrager til større livskvalitet hos både de ældre passagerer og piloterne, når berigende samtaler og fælles oplevelser opstår.

Vil du være med til at bruge din interesse for cykling til at skabe rammerne for fornyet livskvalitet på cykelstierne i dit lokalområde? Så er rollen som cykelkaptajn måske noget for dig.

Kaptajnen på en lokation er en frivillig, der påtager sig rollen at byde nye frivillige piloter på lokationen velkommen og oplære dem i brugen af rickshawcyklen. Efter endt oplæring er den frivillige blevet udlært pilot.

Hvis du er interesseret i at blive kaptajn på en eksisterende lokation eller har spørgsmål, så kontakt os gerne på hej@cyklingudenalder.dk.