Alle har ret til vind i håret

“Man føler sig faktisk helt oppe at køre!”

Passagererne Anna og Sonja og piloten Brit fra Hjortespring er med i TrygFondens nye film. “Der er brug for flere, der kæmper for, at ingen står uden for fællesskabet”, lyder det fra TrygFonden. Filmen opfordrer til at søge støtte til projekter, der styrker fællesskaber. TrygFondens frist er 1. september. Se mere på www.trygfonden.dk/soeg-stoette

 

Cykling uden alder er på en vigtig mission

Hver eneste dag er hundredvis af  cykelpiloter med til at virkeliggøre det fællesskab på hjul, som giver ældre mulighed for at forblive en del af deres lokalsamfund, hverdagen og livet.

Dette fantastiske engagement gør virkelig en forskel og er til stor glæde for alle involverede: passagerer, piloter, personale, pårørende og enhver forbipasserende, der møder en glædesfyldt rickshaw på sin vej. På den måde styrker vi fællesskabet mellem institution og civilsamfund – og mellem generationerne.

Uden alle de ildsjæle, der er i Cykling uden alder i hele landet, ville det ikke være muligt at være etableret med 600 cykler i 70 danske kommuner – og nu i over 300 byer i 30 lande. Er du også nysgerrig på Cykling uden alder? Så læs mere eller tilmeld dig direkte som pilot på knappen øverst på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv frivillig cykelpilot Få vores nyhedsbrev

Læs også om Cycling Without Age i resten af  verden på cyclingwithoutage.org.

Ny frivillig?
Bliv pilot

Er du fra en kommune?

Bliv medlem