For forvaltninger

Foreningen er drivkraft og mulighedsmagere, hvor vi indhyllet i vores systemer, kan have tendens til at opleve begrænsninger. Lotte Lausen, projektleder, Esbjerg Kommune

 

Takeoff i samarbejde med Cykling uden alder

Takeoff-pakkerne differentieres ift. samarbejdspartneren – kommune, plejehjemsfond eller virksomhed. Pakkerne varierer ud fra den involveringsgrad, I ønsker af foreningen for at komme godt i gang med initiativet og blive en del af en glædespredende cykelbevægelse, der medvirker til godt naboskab, aktivt medborgerskab og generøsitet blandt byens borgere på tværs af bopæl og på tværs af generationer.

Kommuner, der udruller Cykling uden alder, anbefales at anvende bookingsystemet BOOK2GO der gør det nemt at arrangere ture mellem de ældre passagerer og de frivillige rickshawpiloter.

Kontakt os for at høre mere om takeoff-pakkerne.

Materialer. Den fælles identitet. Måske har din kommune allerede indkøbt rickshaws, men har brug for nemt at kunne lancere initiativet i byen og samtidig fremstå som en del af foreningen Cykling uden alder og den landsdækkende bevægelse, der ruller ud.

Hvilken rickshaw skal du købe? Her kan du finde informationer om de rickshaws, som Cykling uden alder har evalueret og godkendt.

Kommunalt medlemskab. Kommuner kan via et kommunalt medlemskab blive en del af en hastigt voksende og glædespredende bevægelse, hvor grundprincippet er, at vi hjælper hinanden.

Siden 2012 har Cykling uden alder bredt sig over alt i Danmark. I dag findes vi i over 47 kommuner, med mange flere på vej. Se her, hvor vi findes i dag.

2014-05-21 16.24.19

Vi drømmer om sammen at skabe en verden, hvor den nemme adgang til aktivt medborgerskab skaber livsglæde hos vores ældre medborgere og giver dem mulighed for at forblive en aktiv del af fællesskabet og nærmiljøet.

Det gør vi ved at give dem ret til vind i håret, ret til at opleve byen og naturen på nært hold fra cykelstien og ved at give dem lyst og mulighed for at fortælle deres livshistorie i de omgivelser, hvor de har levet deres liv.

Dermed bygger vi bro mellem generationer og vi forstærker tilliden, respekten og den sociale lim i vores samfund.

Kontakt

Dorthe Olander
hej@cyklingudenalder.dk

16209487839_52c7500d64_k

Søren Steffensen
20 76 29 79
soren@cyklingudenalder.dk