Hærvejsturen

Har du lyst til en 3-dages tur langs Hærvejen med masser af frisk luft, smagsoplevelser for krop og sjæl og godt samvær? Så skal du med, når vores konvoj af rickshaws ruller op gennem Sønderjyllands skønne natur. Vi bliver ledsaget af en turbus til bagage og passagerer, der trænger til en lur undervejs. Turen sætter fokus på gode lokale råvarer og god mad langs Hærvejen. Alle har ret til vind i håret og gode madoplevelser.

Hvornår?

3 dage og 2 overnatninger i 2016 fra Padborg til Billund.

Pris

Hver lokation kan tilmelde en eller flere rickshaws bestående af 1 pilot, 1 medarbejder og 2 passagerer. Når man tilmelder en cykel, forpligter man sig til at finde mandskab til cyklen (pilot, medarbejder, passagerer) samt finde finansiering til turen.

Turpris pr. cykel er 18.000 kr.
Vi anbefaler en egenbetaling pr. person på 3.000 kr. = 12.000 kr.
Derudover anbefaler vi, at hver cykel lokalt finder sponsorer, fonds- eller puljemidler for i alt 6.000 kr. Man kan også lokalt finde sponsorer, der dækker et større beløb.
Sponsorer får mulighed for at støtte arbejdet for udbredelse af en sundere madkultur og stærkere madoplevelser blandt ældre, og de får støttebannere på cyklerne, på egen hjemmeside, omtale i pressen og i det hele taget blive synlig sammen med Cykling uden alder. Se tidligere presseomtale.

Et evt. overskud går tilbage i Cykling uden alders rejsepulje til udvikling og gennemførelse af yderligere rejseaktiviteter.

Turbeskrivelse

Se en detaljeret turbeskrivelse her:
NÆRMERE INFORMATION FØLGER.

Hvis I har spørgsmål, er I velkommen til at kontakte tur-arrangørerne:

16209487839_52c7500d64_kSøren Steffensen
20 76 29 79
soren@cyklingudenalder.dk

Dorthe Pedersen
21 28 01 74
Dorthe@cyklingudenalder.dk