Kommunikationspraktikant. Efterår 2018

Kan du lide at skrive gode historier? Kan du arbejde strategisk med kommunikation og formidle på web og sociale medier – eller vil du lære det? I Cykling uden alder søger vi en ny praktikant, som har lyst til at gå i gang med et væld af spændende opgaver – og som vil arbejde for, at ”alle har ret til vind i håret”.

Vi tilbyder indsigt i en spændende forening i rivende udvikling. På 5 år er Foreningen Cykling uden alder vokset fra ganske få medlemmer til nu at have over 5000 aktive cykelpiloter over hele landet. Som bevægelse ønsker vi at skabe bedre livskvalitet for ældre og større arbejdsglæde for personalet på landets plejecentre – og ikke mindst nye relationer på tværs af generationer.

Vi kommunikerer på mange platforme og med forskellige målgrupper. Nyhedsbreve, sociale medier, hjemmeside, pressemeddelelser og events. Vi arbejder med historiefortælling som en bærende værdi, så du skal have lyst til at skrive artikler, små portrætter osv. til blandt andet hjemmesiden. Du får som praktikant vide muligheder for at arbejde med hele paletten – og meget gerne nytænke de måder, vi kommunikerer på, så de endnu stærkere underbygger vores drøm om fællesskab(else) og engagement – og mindst mulig topstyring. Du vil være omgivet af dedikerede, dygtige og sjove kollegaer og ildsjæle, der er generøse både med sparring og dine muligheder for udvikling. Arbejdsstedet er Sundkaj 7 i Københavns Nordhavn. En del arbejde foregår også ude i landet, så du skal være klar til at komme ud og møde alle dem, der modtager og bidrager til vores kommunikation.

Vi forestiller os, at du er studerende på en relevant uddannelse indenfor kommunikation, PR, journalistik eller en anden relevant retning. Du er god til at skrive fængende historier, har måske allerede noget erfaring med kommunikation på web og sociale medier, og så skal du have lyst til at kaste dig ud i nye opgaver undervejs – og gerne selv få din gode idéer til at udfolde sig. Praktikopholdet er som udgangspunkt 5-6 måneder/ét semester. Vi kan aftale nærmere, hvornår du kan begynde, men forestiller os, det er 1. september 2018 – og gerne før.

Vi ser praktikophold hos Cykling uden alder som et led i dine studier, så det er en forudsætning, at dit uddannelsessted vil give merit. Praktikken er som udgangspunkt ulønnet.

Hvis du er den, vi søger, så send en ansøgning og fortæl, hvorfor du gerne vil være praktikant hos Cykling uden alder. Vedhæft CV og relevante bilag og send til hej@cyklingudenalder.dk – Har du spørgsmål, så kontakt Dorthe Olander på olander@cyklingudenalder.dk eller på tlf. 24 24 50 10. I uge 28, 29, 30 kan du kontakte Søren Steffensen på soren@cyklingudenalder.dk eller på tlf. 20762979.

Cykling uden alder er en forening, som arbejder for at sikre ældre ret til vind i håret. Initiativet findes i mere end 40 kommuner i Danmark. Vi er mere end 5000 piloter, der cykler med de ældre på de over 400 rickshaws, der findes rundt om i hele landet. Sammen med den internationale forening Cycling Without age har vi et mindre sekretariat i København. Læs mere om os på www.cyklingudenalder.dk