Supporter til online bookingsystem – studentermedhjælper (el. studiepraktik)

Du er studerende på relevant uddannelse – du specialiserer dig indenfor it løsninger, som datamatiker eller lignende. Du brænder for at forstå, udvikle og optimere konstruktionen af software og -design og ved at det samtidig kræver organisationsforståelse.

Du er serviceminded og formår at formidle komplicerede systemer, så brugerne oplever en simpel løsninger – din hjælp skal skabe tilfredshed og bringe brugerne hurtigt og trygt videre.

Du trives godt med telefonisk brugerkontakt – både til personale i kommuner og frivillige piloter i hele landet – og du kan formidle dig enkelt og klart på skrift.

Du tror på at alle har ret til vind i håret – du har lyst og interesse i Cykling uden alders virkefelt og vil gerne skabe den bedste løsning for kommunikation og samarbejde mellem kommune og civilsamfund.

Du kan arbejde med opgaven fra hele landet så længe du er online, men møder gerne jævnligt op på vores kontor i København for at være en del af organisationen arbejdsmæssigt og socialt.

Du har egen computer og telefon.

Du bliver en del af vores team af ildsjæle, der er kendetegnet ved stort engagement, fleksibilitet, venskablighed og ved at hoppe op og ned over vilde idéer.

Du får mulighed for at sidde med når vi udvikler supportløsninger i samarbejde med store internationale it virksomheder.
Du vil bl.a. komme til, at arbejde med Zendesk supportsystem.

Du bliver aflønnet efter aftale om tid- og opgaveløsning – lønnen kan være fast eller timebaseret.

Er du interesseret så kontakt Søren Steffensen: soren@cyklingudenalder.dk tlf.: 20762979