Øresund Rundt ’17

Har du lyst til en 3-dages tur Øresund rundt med masser af frisk luft, oplevelser, socialt samvær og fantastiske madoplevelser? Så skal du med, når en konvoj af rickshaws bliver sendt afsted fra København. Cykelrickshawerne bliver fulgt af en turbus med bagage og mulighed for en lille lur undervejs, hvis det bliver nødvendigt.

Madeventyret ruller langs kyster, over mark og gennem skov og byder på uforglemmelige oplevelser, inden vi ankommer til Malmø i Sverige.

Hvornår?

Start 30. maj og hjemme igen 1. juni 2017.
3 dage og 2 overnatninger rundt om Øresund.

Tilmeld dig til turen nu

Turbeskrivelse

Nærmere program følger i månederne op til turen. I mellemtiden kan du læse om og se billeder og video fra turen Øresund Rundt ’16, der blev afviklet i juni 2016 her:

I Fagbladet FOA, september 2016

Pris

Turen koster 18.000 kr. pr cykel som dækker fuld forplejning, overnatninger, forsikring, følgebus, færge, turjakker mm.

Vi anbefaler, at en cykel består af 1 pilot, 1 medarbejder og 2 passagerer og et egenbetalingen pr. person er på 3.000 kr. = 12.000 kr. Derudover foreslår vi, at hver cykel lokalt finder sponsorer, fonds- eller puljemidler til at dække restbeløbet. Man kan også lokalt finde sponsorer, der dækker et større beløb.
Sponsorer får mulighed for at støtte arbejdet med at udbrede en sundere madkultur og stærkere madoplevelser blandt ældre, og de kan få støttebannere på cyklen, på egen hjemmeside, omtale i pressen og i det hele taget blive synlig sammen med Cykling uden alder. Se tidligere presseomtale.

Et evt. overskud fra turen går tilbage i Cykling uden alders rejsepulje til udvikling og gennemførelse af yderligere rejseaktiviteter.

Tilmeld ikke længere muligt

Hvis I har spørgsmål, er I velkommen til at kontakte tur-
arrangørerne:

16209487839_52c7500d64_kSøren Steffensen
20 76 29 79
soren@cyklingudenalder.dk

Dorthe Olander
24 24 50 10
olander@cyklingudenalder.dk