Øresund Rundt ’16

Har du lyst til en 3-dages tur Øresund Rundt med masser af frisk luft, oplevelser, socialt samvær og fantastiske madoplevelser? Så skal du med, når en konvoj af rickshaws bliver sendt afsted fra København. Cykelrickshaw’ene bliver fulgt af en turbus med bagage og mulighed for en lille lur undervejs, hvis det bliver nødvendigt.

Madeventyret ruller langs kyster, over mark og gennem skov og byder på uforglemmelige oplevelser, inden vi ankommer til Malmø i Sverige.

Hvornår?

Fra den 7. – 9. juni 2016.

3 dage og 2 overnatninger fra København til Malmø i Sverige.

Turbeskrivelse

Foreløbigt program:

DAG 1
Start fra Lyngby-Taarbæk. Med stor festivitas bliver karavanen af rickshaws, passagerer, piloter og personale sendt af sted på ruten.

Første frokoststop bliver på Vedbæk skole, hvor nogle legekammerater til cykling uden alder – Fars Køkkenskole har fået en 7. klasse til at lave mad og servere for den rullende karavane. Vi får generationerne til at mødes og får fantastiske oplevelser sammen.

I Helsingør venter der karavanen en lokal guidet tur med Henrik, der er pilot på de kanter. En rundtur på bl.a. kafferisteriet og forbi Kronborg.

Så går turen med færgen over til Helsingborg hvor der venter gæsterne aftensmad og overnatning på hotel.

DAG 2
Nogle skønne cykelentusiaster i Helsingborg arbejder på at starte en lokal afdeling af Cykling utan ålder i byen. De guider rundt. Måske til rhododendronhaven, hvis de blomstrer eller andre skønne steder i byen. De gør også karavanen følgeskab på vej mod Landskrona, hvor vi skal fordi Barsebäck og hvor der er spisning og overnatning for deltagerne i Landskrona.

DAG 3
I Bjärred venter der fuldstændig fantastisk tur med cyklerne ud på en 100 m lang bro, hvor Sjöbadet ligger med en skøn restaurant, perfekt med den lækreste mad og skønne fotomuligheder.
I Lomma skal vi forbi på visit hos Isfabrikken, hvor vi bliver mødt af vores venner fra Cykling utan ålder fra Malmö, som gør os følgeskab til den store afslutning på Clarion Hotel og Congress i Malmø.

Flere detaljer vil blive planlagt i samarbejde med deltagerne.

Pris

Turen koster 18.000 kr. pr cykel som dækker fuld forplejning, overnatninger, forsikring, følgebus mm.

Vi anbefaler, at en cykel består af 1 pilot, 1 medarbejder og 2 passagerer og et egenbetalingen pr. person er på 3.000 kr. = 12.000 kr. Derudover foreslår vi, at hver cykel lokalt finder sponsorer, fonds- eller puljemidler til at dække restbeløbet. Man kan også lokalt finde sponsorer, der dækker et større beløb.
Sponsorer får mulighed for at støtte arbejdet med at udbrede en sundere madkultur og stærkere madoplevelser blandt ældre, og de kan få støttebannere på cyklen, på egen hjemmeside, omtale i pressen og i det hele taget blive synlig sammen med Cykling uden alder. Se tidligere presseomtale.

Et evt. overskud fra turen går tilbage i Cykling uden alders rejsepulje til udvikling og gennemførelse af yderligere rejseaktiviteter.

Tilmeld dig til turen

Hvis I har spørgsmål, er I velkommen til at kontakte tur-arrangørerne:

16209487839_52c7500d64_kSøren Steffensen
20 76 29 79
soren@cyklingudenalder.dk

Dorthe Olander
24 24 50 10
olander@cyklingudenalder.dk