Husk: Roadshow 10.-12. september 2018

Kom og vær med! Find et arrangement i nærheden af dig – hvis du klikker på kortet, kan du se, hvad der sker rundt omkring i landet

Vi glæder os til at mødes til efteråret!

Der er stadig plads på ruten! Skal din by også være en del af Roadshowet 10.-12. september 2018? Send os din gode idé til Roadshowet 2018!

Kontakt:
Cecilie Marie Nielsen
+45 51945315 / cecilie@cyklingudenalder.dk

 

Nyt nyt nyt – Gratis 3 timers kursus – Lær at bruge din mobil til at fortælle den gode historie

 

  • Kom med på fællestur i Ågerup ved Roskilde. Mandag den 10. september 2018 kl. 10-13. Vi mødes på Gundsølillevej 6 4000 Roskilde – For piloter, personale og passagerer i hele Roskilde og omegn!
  • Piloterne Solveig og Ruth i Jyderup ved Holbæk inviterer andre piloter i området på en frisk cykeltur, hygge og snak om erfaringer og gode idéer. Kom bare med, hvis du er pilot i området eller i en naboby! Mandag den 10. september kl. 14-16.
  • Ballerup inviterer til træf på tværs for piloter, passagerer og personale fra hele vestegnen. Vi mødes mandag den 10. september kl. 17-20 på Plejehjemmet Lindehaven, Præstevænget 11 2750 Ballerup. Vi starter med en lille cykeltur, så kom på rickshaw eller din egen cykel. Bagefter er der cafésnak, idé og erfaringsudveksling.
  • I Faaborg-Midtfyn er de også klar! Vi mødes tirsdag den 11. september kl. 12-15 på Prices Have Centeret 1 5600 Faaborg. Kom med, hvis du er pilot, kaptajn eller koordinator/tovholder i området – eller bare nysgerrig på at høre mere om Cykling uden alder!
  • Kolding er også vært for et Cykling uden alder-træf. Kom og mød andre, som er med i Cykling uden alder. Tirsdag den 11. september kl. 16-20. Vi mødes på Tobbers kaffebar i Munkegade 2, 6000 Kolding. Skriv til Ole Brandstrup, hvis du gerne vil være med: obra@ucsyd.dk
  • Esbjerg inviterer til træf for piloter, passagerer og personale på Landlyst plejecenter, Landlystvej 2 6715 Esbjerg N. Onsdag den 12. september 2018 kl. 10-11.30.
  • I Brønderslev er der også træf for piloter, passagerer og personale. Kom og hør om Cykling uden alder og vær med til at finde ud af, hvordan vi får mere gang i hjulene. Du kan også prøve en rickshaw. Vi ses onsdag den 12. september 2018 kl. 10-12 på Valdemarsgade 25 9700 Brønderslev.
  • Lær at bruge din mobil til at fortælle den gode historie fra Cykling uden alder: Onsdag d. 12. september kl. 16.30 – 19.30 inkl. sandwich. Møllehjørnet, Sygehusvej 19, 8660 Skanderborg. Der er 20 pladser og først-til-mølle. Det er gratis at deltage. Tilmeld dig her.

 

Roadshow ruller to gange om året – næste gang er den 10.-12. september 2018. Det er en uge, hvor historier, inspiration og idéer bliver spredt og delt mellem Cykling uden alders medlemskommuner. Piloter, passagerer og personale mødes på tværs – hvor det er det lokale ‘Cykling uden alder-netværk’, der inviterer, for eksempel på en cykeltur.

Tidligere deltagere om at være med i et Roadshow:

Det er godt at opleve, at man er med i en stor forening, og det er dejligt, at vi kan mødes og dele erfaringer! – Bob Salter, pilot i Lejre og deltager på Roadshow i 2017

Roadshowet gav mig inspiration til at prøve nye tiltag af. Det var spændende at møde personale og piloter fra andre kommuner og høre, hvordan de har kastet sig ud i vilde projekter uden at skele til, hvilke begrænsninger, der måtte være i hverdagen. – Pernille Koldbæk Høgh, koordinator i Randers og deltager på Roadshow i 2018

 

Roadshowet februar 2018 i billeder

Ruten gik fra Lemvig til Vallensbæk. Cykling uden alder folk var samlet i syv byer for at fejre cykel-fællesskabet. Der blev delt skønne fortællinger, lokale løsninger og gode idéer til flere cykelture og nye oplevelser spirrede frem. Nedenfor kan du se billeder fra Roadshow i februar og læse mere om, hvad der skete.

I Lemvig var lokale piloter samlet for at dele gode idéer og erfaringer. 

 

I Randers var der samlet piloter, personale og passagerer fra Randers, Skanderborg, Aarhus og Rønde. Helle, Helga, Knud, Palle og Birgit fra Rønde var i fortalte om flerdages ture til Orø, Samsø, Fanø og andre dejlige steder de har været, siden de var med på langturen i 2015 fra Rønde til Arendal i Norge.

I Grindsted blev der kørt tur gennem byen og Bodil fra Gørding i Esbjerg fortalte, hvordan personalet hver dag ringer til piloterne med mulige ture. Otte nysgerrige mænd fra Mænds Mødested i Grindsted ville gerne høre mere, hvordan man bliver pilot.

 

I Odense har der været en rundspørge blandt de ældre på plejecentre, og svaret var klart: Flere ture med Cykling uden alder i 2018! Piloter fra byen mødtes for at tale om, hvordan vi får det til at ske. Odense Universitetshospital har også fået en cykel, og Sidsel og Ditte fortalte, hvordan de bruger rickshawen på Hæmatologisk afdeling under mottoet: Ret til vind i kinderne!

Korsør gav frost i kinderne og sne på kalecherne – på en cykeltur rundt i byen blev der hilst på vi-støtter-butikker og hørt om et samarbejde med den lokale produktionsskole, som har udviklet sænkbar fodbakke på cyklen. Margrethe og Svend fra Sorø delte deres planer om en langtur i rickshaw langs de franske kanaler til sommer. Piloter fra Jyderup søgte hjælp til at få gang i batterier, der har ligget stille alt for længe og gode erfaringer om at få gang i hjulene.

 

I Vallensbæk var der stormøde med lagkage og boblevand. Mere end 40 piloter og passagerer fra hele Storkøbenhavn lyttede og delte ideer. Piloten Pia fra Ishøj fortalte fx om, hvordan de har lavet entCykling uden alder årshjul. Mogens havde inviteret politikere og fortalte blandt andet om de ture Vestegnen kører sammen. Han havde også arrangeret hotdogs med det hele til de piloter og passagerer som havde lyst til at blive hængende.

 

 

Læs også om Roadshowet sommeren 2017

Initiativtagere på Roadshowet i sommeren ’17: Bornholm, Vemmelev, Middelfart, Skanderborg, Herning, Farsø og Frederikshavn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *