Kaffe med på turen

Gi’ en kop kaffe

Cykling uden alder åbner mulighed for, at alle der har friske cykelben kan kaste sig i sadlen på de røde rickshaw – der står på plejecentre landet over – og snuppe en tur i byen eller ud i landskabet med et par skønne ældre mennesker.

En del af en god cykeltur kan være en kop kaffe, en is eller et stykke chokolade. Det kan også være en blomst fra blomsterhandleren eller et æble fra købmanden. Fælles for dem alle er, at de er med til at skabe dejlige oplevelser og gode relationer i små og store byer.

Sådan gør du

Send os en mail på hej@cyklingudenalder.dk, hvis din forretning endnu ikke er på kortet. Fortæl os hvad I tilbyder de frivillige cykelpiloter og deres passagerer, når de kommer forbi.

Så sender vi et ‘Vi Støtter’ klistermærke og en instruktion til butikken/caféen. Alle deltagende butikker, caféer, ishuse og restauranter vil blive vist på kortet på denne side.

Tak for jeres støtte!

Klik på kortet herunder og se hvilke caféer, restauranter, ishuse og butikker der støtter Cykling uden alder:

  • Coffee friends

Kaj har lavet sin egen ‘Vi-Støtter’ i haven

Det er ikke kaffe, du finder hos Kaj, der er pilot i Skanderborg. Kaj har lavet sin egen Vi-Støtter hjemme i haven, til dem der cykler forbi. Se på videoen, hvordan du får fat i en forfriskning!