Det sker

Cykel-årshjul

Træf på Tværs, Tour de Storebælt og ‘Vi cykler sammen’ – tre dage hvor vi skal på cyklerne og  sammen og vise verden, hvor skønt det er at være med i Cykling uden alder. Og hvor stor forskel en cykeltur gør.

Klik på cykel-årshjulet og læs mere.

Problemer med at se årshjulet? Klik her

Hvordan? Klik på begivenheden i hjulet for at se informationer og tilmeldinger. På punktet “Filtrer” øverst til højre, kan du filtrere forskellige typer af begivenheder til/fra.

Du er altid velkommen til at skrive til hej@cyklingudenalder.dk, hvis du har forslag til arrangementer (el. lign.) eller spørgsmål til cykel-årshjulet. God fornøjelse!

Så er der Træf på Tværs igen!

Kom til Træf på Tværs i Odense d. 24. september! Programmet er fyldt med spændende oplæg. Hør bl.a. om at cykle med hjemmeboende og forskningsprojektet “Når Bevægelse Bevæger”. Derudover skal vi selvfølgelig dele cykelhistorier, prøve hinandens sjove cykel-ting af og møde andre, der er vilde for at give vind i håret! Vi glæder os til at se dig!

→ LÆS MERE OG TILMELD DIG HER

Få mere vind i hverdagen

6-8 gange om året udsender Cykling uden alder et nyhedsbrev. Her kan du få spændende ny viden om, hvorfor vind i håret gør en forskel. Du kan også blive inspireret af historier, fra de mange byer i Danmark og resten af verden, hvor man er i gang med cykelture i røde rickshaw-cykler.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.