Det sker

Cykel-årshjul

Vi tager hul på endnu et cykelår med masser af vind i håret. Følg med her på siden, når vi fylder cykel-årshjulet med fede arrangementer og spændende projekter.

Følg med på siden her – Vi glæder os til at se dig!

Skal din næste cykelaktivitet med i årshjulet så resten af fællesskabet kan deltage, er du velkommen til at skrive til hej@cyklingudenalder.dk

Problemer med at se plandiscen? Klik her

Hvordan? Klik på begivenheden i hjulet for at se informationer og tilmeldinger. På punktet “Filtrer” øverst til højre, kan du filtrere forskellige typer af begivenheder til/fra.

Du er altid velkommen til at skrive til hej@cyklingudenalder.dk, hvis du har forslag til arrangementer (el. lign.) eller spørgsmål til cykel-årshjulet. God fornøjelse!


Er du nysgerrig på projekterne?

Kaptajner baner vejen for nye cykelpiloter

I samarbejde med Østifterne, kan Cykling uden alder sætte fokus på de udfordringer, I oplever lokalt. Sammen skal vi sikre, at landets kaptajner og piloter oplever, at det er sjovt, inspirerende og meningsfyldt at være med i Cykling uden alder.

LÆS MERE om projektet og find inspiration til kaptajnrollen →

Cykelture med ældre i eget hjem

Nu skal ældre i egen bolig også tilbydes cykelture. Vi glæder os til endnu et godt samarbejde med Trygfonden, som tidligere har støttet foreningen. I februar 2023 og 25 måneder frem, vil hele foreningen arbejde på at udbrede cykelture til ældre i eget hjem.

LÆS MERE og følg med i projektet →


Følg med i nyhedsbloggen

Få mere vind i hverdagen

6-8 gange om året udsender Cykling uden alder et nyhedsbrev. Her kan du få spændende ny viden om, hvorfor vind i håret gør en forskel. Du kan også blive inspireret af historier, fra de mange byer i Danmark og resten af verden, hvor man er i gang med cykelture i røde rickshaw-cykler.

Tilmeld dig nyhedsbrevet:

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.