Bestil materialer

Hold hjulene og fællesskabet i gang

Her på siden kan du se og downloade diverse materialer til oplæring, til cykelturen og til at motivere nye piloter. Du kan også bestille nogle af de trykte materialer med posten – se hvilke og bestil dem her. Besøg også vores webshop, hvor du finder t-shirts, veste og jakker med Cykling uden alder-logoet.

Bestil trykt materiale med posten

TIL PILOTER


TIL KAPTAJNER


TIL KOMMUNER OG PLEJEHJEM


TIL CYKLEN

Duffel-tæppe og regnslag
Hold varmen med et duffel-tæppe, som i virkeligheden er en pose, hvor passagererne sætter sig ind på det varme, uldne for. Når der er lynet op, og hænderne har fundet vej ind i de bløde, påsyede muffer, er I klar til dejlige vinterture i alle temperaturer.

Bestil duffel-tæppe og regnslag hos Copenhagen Cycles

 

Har du spørgsmål til materialer? Skriv en mail til hej@cyklingudenalder.dk