KAPTAJNENS KIT

KAPTAJNENS KIT  – for kaptajner

KAPTAJNENS KIT består af alt det, du skal bruge for at skabe et stærkt fællesskab og holde jeres team godt kørende. Så sikrer vi, at piloter cykler mere. I kittet finder du bl.a. en kaptajnmappe og -håndbog, cykelpose, badges, keglebane og meget mere.

Os ‘gamle’ erfarende kaptajner har godt af et spark i røven, så jeg glæder mig til at få Kaptajnens Kit.
– Citat kaptajnen John, Korsør

Skal du også have KAPTAJNENS KIT?

Vil du deltage i kaptajn-forløb på 1.5 time. Sammen med erfarne kaptajner tager vi dig igennem KAPTAJNENS KIT med tips og trick, der er med til at sikre et stærk pilot-fællesskab, hvor piloter føler sig trygge, cykler ture og er engageret i at skabe flere ture.

Udfyld formularen her, hvis du ønsker at deltage


Erfaringer fra ‘kaptajnforløbene’Mere end 120 engagerede kaptajner, piloter og personale har på tværs af landet delt deres viden og udviklet nye ideer for at sikre, at nye piloter kommer godt i gang. Et forløb der har og skal sikre, at kaptajner er klædt godt på til at invitere nye piloter ind i cykelfællesskabet.

I samarbejde med Østifterne sætter foreningen nemlig taget udfordringen op med at mange piloter læres op, men piloter kommer ikke igen.

Tak til alle der har været med på i forløbene i Stuer, Kolding, Randers, Vemmelev, København Guldborgsund og Frederikshavn.

 


7 tip og inspiration til kaptajner

Forsikring
af
piloter

Hold
varmen på
cyklen

Søg
tilskud

Spred
budskabet

Instruktions-
videoer til
oplæringen

Det sker i
Foreningen

Tip en ven
med et Postkort

Udviklingsprojektet er støttet af Østifterne