Tips og tricks til en kold dag

Ideer til en varm cykeltur

Det kan blive koldt på sådan en cykelture – særligt hvis turen er som den i videoen fra Sverige. Heldigvis er mange cykelture i vinterhalvåret, blevet til utallige gode ideer fra rundt omkring i landet, til hvordan man bedst holder varmen i rickshawen:

Få flere ideer til en varm cykeltur


Hold passagerernes hænder varme med hjemmestrikkede muffer.


Fyld en 2 eller 5 liters dunk med varmt vand og læg den under sædet eller ved fødderne

En cykeltur på 20-30 minutter giver også vind i håret og røde kinder

Hold varmen med et duffel-tæppe 

– Som i virkeligheden er en pose, hvor passagererne sætter sig ind på det varme, uldne for. Når der er lynet op, og hænderne har fundet vej ind i de bløde, påsyede muffer, er I klar til dejlige vinterture i alle temperaturer. Bestil duffel-tæppe og regnslag hos Copenhagen Cycles