Vi Cykler Sammen 2021

Røde rickshaw-ringeklokker klingede i hele landet!

Den 12. juni 2021 cyklede 96 rickshaw sammen på tværs af landet. Det var en dag med både livemusik, is, solskin og masser af vind i håret. Tak til alle der deltog og sendte billeder og hilsner fra cykelturene. Vi glæder os allerede til næste år!
Se billeder fra dagen i videoen til højre.

Tak fordi I er med til at give vind i håret.

Klik på kortet og se, hvor der blev cyklet fra. Du kan også læse mere om de enkelte ture rundt i landet.

Derfor gjorde vi det!

Vind i håret er vigtig – også når vi bliver ældre! Efter et år med Corona viste vi sammen, hvor skønt det er igen at komme ud på cyklen både som passager og pilot.

Dagen var en hyldest til piloter, passagerer og personale og alt det vind i håret, vi giver hinanden.

Vi varmer op til Tour de France i 2022

I 2022 starter cykelløbet Tour de France i Danmark. I Cykling uden alder lægger vi os på hjul af rytterne og inviterer passagerer på plejehjem med ud på rød rickshaw. I samarbejde med Grand départ Copenhague gør vi det muligt, at alle aldre kan være med i folkefesten. Målet for år 2022 er at få 250 rickshaw med 250 passagerer på gaden samtidig i hele landet.

Se, hvad der skete i 2020

Alle cykelture er unikke – også den 12. juni

Sosu-eleven Else Marie og passageren Gerda tyvstartede

Den 9. juni tog de to cykelmakkere på en 4 dages langtur. Turen gik til Aarhus og var på i alt 162 kilometer. Godt gået! Fagbladet FOA har mødt dem, se indslaget her. Du kan også læse mere om Else Marie og Gerdas tur her.