Langture

Cykling uden alder har de seneste tre år udviklet dag- og langture som en metode til at give ældre et meningsfuldt og værdigt liv. De længere cykelture puster nyt liv i hverdagen for ældre på plejehjem og turene giver samtidig arbejdet ny mening for mange medarbejdere.

Det var fantastisk for mig og min familie at være sammen på en fælles tur som Øresund Rundt. Selv om vi er meget sammen i hverdagen, så var det en helt speciel oplevelse med tre dage på cyklen sammen med alle de andre   –Kim Lisbygd fra Sorø, som er pilot & kaptajn

Her kan du følge med i kommende og tidligere langture:

Øresund Rundt 16.- 18. juni 2019

Se Nordsjælland, Øresund og Skåne fra en rickshawcykel og styrk fællesskabet mellem frivillige piloter, ældre, familie og medarbejdere. Tre dage med frisk luft, god mad, samvær og uforglemmelige oplevelser. Vi skal på tur rundt i landskabet og skærpe vores smagsløg, besøge gårdbutikker, små restauranter, økologiske landmænd, avlere og opdrættere… eller hvad der nu byder sig.

Kolding – Rømø  ’17

En stolt, rørt og overrasket Bente Suni står foran et kæmpe publikum. Hun er aktivitetskonsulent i Kolding Kommune og har været med til at skabe muligheden for, at en gruppe plejehjemsbeboere, personale og cykelpiloter sammen tog afsted i 10 rickshaws fra Kolding til Rømø i juni 2017.

Langtur til Rørvig

Ingrid, der er stampassager i København, spurgte en dag i foråret pilot-Lars, om de ikke skulle tage afsted på ferie. “Jo da…” svarede Lars. Han gik straks i gang med at arrangere – og to måneder senere gik startskuddet til en tredages tur til det sommerskønne Rørvig. Både Lars og Ingrid fik sit at se til…

Øresund Rundt ’17

For anden gang rullede en konvoj af rickshaws rundt om Øresund på en herlig sommertur. Det blev til en 3-dages tur i juni 2017 med masser af frisk luft, oplevelser, socialt samvær og fantastiske madoplevelser.

Øresund Rundt ’16


Har du lyst til en 3-dages tur Øresund Rundt med masser af frisk luft, oplevelser, socialt samvær og fantastiske madoplevelser? Så skal du med, når en konvoj af rickshaws bliver sendt afsted fra København. Madeventyret ruller langs kysten og byder på uforglemmelige smagsoplevelser, inden vi ankommer til Malmø i Sverige.

DSC_1333 kopi

Hærvejsturen ’16


En 3-dages tur langs Hærvejen med masser af frisk luft, smagsoplevelser for krop og sjæl og godt samvær. Konvojen af rickshaws rullede op gennem Sønderjyllands skønne natur, og blev ledsaget af en turbus til bagage og passagerer, der trængte til en lur undervejs. Turen bød på gode lokale råvarer og god mad langs Hærvejen – for alle har ret til vind i håret og gode madoplevelser.

16395711315_063865dc8f_o (1)

Rønde – Arendal Norge ’15


En 5-dages tur til Arendal i Norge bød på masser af frisk luft, oplevelser og socialt samvær blandt piloter, passagerer og personale. En konvoj af rickshaws blev sendt afsted fra Rønde, og blev under turen ledsaget af en turbus, som besøgte lokale seværdigheder og attraktioner.

Cykling uden alder

Odense-Hamborg ’14


Odense-Hamborg turen var Cykling uden alders jomfrurejse. Vores idé var at cykle ‘Cykling uden alder’-budskabet ud til nye lande. Da vi landede i Hamborg afleverede vi “stafetten”, og Hamborg satte så gang i hjulene og bragte stafetten videre til andre byer.