Historier fra Cykling uden alder

Gode historier fra cyklerne

Mange år med cykelture, livsglæde og vind i håret er blevet til tusindvis af gode historier fra hele landet. Find flere historier på Cykling uden alders sociale medier, i nyhedsbrevet og i Facebook-gruppen “Historier fra Cykling uden alder”. Har du en god historie du vil dele, så send os gerne en mail på hej@cyklingudenalder.dk.

Vi cykler sammen 2021

Røde rickshaw-ringeklokker klingede i hele landet den 12. juni da 96 rickshaw cyklede sammen på tværs af landet. Det var både livemusik, is, solskin og masser af vind i håret. Dagen var en hyldest til piloter, passagerer og personale og alt det vind i håret, vi giver hinanden. Vi glæder os allerede til næste år!

Læs mere om dagen

Træf på Tværs

På Træft på Tværs mødes Cykling uden alder fra hele landet. Det er en skøn dag fyldt med vidensudveksling, hvor vi deler historier, prøver hinandens sjove cykel-ting af og møder andre der er vilde for at give vind i håret. Nedenfor kan du se, hvad der skete på Træf på Tværs i 2019 0g 2020.

Træft på Tværs 2020

Træft på Tværs 2019

24 gode historier fra de røde rickshaw i 2019

I 2019 delte vi 24 skønne historier fra cyklerne. Alle historierne blev samlet i årets julekalender og kan læses her. Læs bl.a. om den nye Cykling uden alder sang skrevet af den skotske musiker Robin Miller, om Betty og Margits ugentlige kolde gys i Øresund, om Ruths tur på Smuk Fest ’19 i rickshaw og meget meget mere.

Læs de 24 historier fra 2019

25 korte historier – årsberetning 2017

Vidste du, at 21.000 passagerer var på tur i 2017? Læs 25 små historier fra hele landet. Fx da Rigmor overraskede familien midt i København eller da Henning fik sin drøm opfyldt på Roskilde Festival. Læs også hvordan Cykling uden alder bliver drevet.

Hent en PDF-udgave her:
25 korte historier

Var du med, da vi fejrede Cykling uden alders 5 års fødselsdag?

HURRA! Cykling uden alders 5 års fødselsdag blev fejret i hele landet lørdag d. 7 april 2018. Det foregik med højt humør og mere end 80 fyldte rickshaw. Hele fødselsdagen blev livetransmitteret og fire plejehjem fulgte med på storskærm!
Læs om fejringen og se billeder samt et video-sammendrag fra dagens cykeltur her.

5 års fødselsdag