Vi Cykler Sammen 2022

Tak for en fantastisk dag med sommer-vind i håret

Den 24. juni cyklede 176 verdensklasse piloter ud i sommervarmen med endnu flere passagerer. Inden turen mødtes vi alle på zoom, ringede med ringeklokkerne og ønskede god tur! Tidligere professionelle cykelrytter og talsperson for Tour de France, Alex Pedersen, hoppede også på og gav et par ord med på vejen:

Det er Tour de France år. Og det Tour de France skaber, er stolthed og sammenhold, det samme fornemmer jeg, der er i Cykling uden alder. Det er vildt prisværdigt… Cykling uden alder bygger også bro. Bygger bro mellem ældre og unge, mellem generationer mellem piloter og passagerer..

Gense Alex Pedersen

sende alle flot afsted

Se hvor turene gik hen

>>Klik på danmarkskortet som er fyldt med masser af fede ture og historier!

Du kan også finde flere historier og billeder fra dagen på Facebookgruppen: “Historier fra Cykling uden alder”

Hvorfor lige 176, tænker du nok?

Jo, Tour de France feberen er over os. Da touren startede i Danmark deltog 176 verdensklasse ryttere. I Cykling uden alder præsterer vi også i verdensklasse. Ikke på fart, men på langsommelighed, fællesskab og generøsitet. Det fejrede vi med et kæmpe brag.

Se hvad der tidligere er sket til Vi Cykler Sammen:

Få mere vind i hverdagen

6-8 gange om året udsender Cykling uden alder et nyhedsbrev. Her kan du få spændende ny viden om, hvorfor vind i håret gør en forskel. Du kan også blive inspireret af historier, fra de mange byer i Danmark og resten af verden, hvor man er i gang med cykelture i røde rickshaw-cykler.

Tilmeld dig nyhedsbrevet:

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.