Træf på Tværs 2022

Træf på Tværs!

Hvert år afholder Cykling uden alder ‘Træf på Tværs’. I år var ingen undtagelse. Træf på Tværs er et landsstævne, hvor piloter, kaptajner og koordinatorer mødes og byder ind med ideer, historier og tips og tricks. Alt sammen noget vi gør, fordi vi brænder for, og ønsker, at mange flere ældre får glæden ved en cykeltur.

I år 2022 foregik Træf på Tværs i Odense. Programmet bød bl.a på:

  • Fællestur rundt i Odense med Odensepiloter som guider. De fortalte også om deres dugfriske fire-dages langtur. Er du nysgerrig på langture, kan du se med her.
  • Koldingpiloter og -koordinator fortalte om deres mange års erfaring med cykelture og fællesskab på tværs. Bliv inspireret af Kolding.
  • I flere kommuner tilbyder man også cykelture til ældre i eget hjem. Der er mange løsninger på at organisere cykelture for ældre i eget hjem, som du kan læse om her.
  • Book2Go, er ikke bare et bookingsystem! Det kan skabe flere cykelture, flere piloter og med tur-statistikken kan du søge lokalepuljer og midler. Lær at bruge Book2Go.
  • Cykelværkstedet med Oliver fra Copenhagen Cycles var åbent. Der blev nørdet, snakket bremser og serviceret rickshaw.
  • Passagerer oplever øget livstilfredshed ved at deltage i cykelture med Cykling uden alder, det antyder resultater fra forskningsprojektet ‘Når Bevægelse Bevæger‘, som Martin Eghøj fortalte om.
  • Sykkelkturen på 1500 km gennem Norge, fra Nordkap til Arendal. Ole Kassow fra Cycling Without Age fortalte om turen og samarbejdet med de norske frivilligsentraler i forbindelse med at planlægge og gennemføre turen.
  • Cykling uden alders bestyrelse var selvfølgelig også med. De fik talt med mange piloter og koordinatorer og fortalte også om deres bestyrelsesarbejde. Mød bestyrelsen.

Træf på Tværs 2023

Har du en idé, vil du præsentere værtsbyen eller vil du være med i planlægningsgruppen?
Skriv til hej@cyklingudenalder.dk

 

Få ideer til hvad der kan ske til Træf på Tværs
– Se hvad der skete til Træf på Tværs 2020 og Træf på Tværs 2019