Vi Cykler Sammen 2023

Tak for et herligt Vi Cykler Sammen

Cykelfællesskabet og vinden i håret blev fejret med et brag, da 130 seje piloter og mindst 200 passagerer var på cyklerne d. 1 juli til årets Vi Cykler Sammen. Det må i hvert fald svare til mindst 2000 smil fra både piloter, passagerer og alle der mødte cyklerne på deres vej 😉 Inden turen mødtes vi alle på zoom, ringede med ringeklokkerne og ønskede god tur!

Hvorfor Vi Cykler Sammen?

Vi cykler sammen hvert år, fordi cykelturene i rickshaw er magiske. Turene bringer smilet og livsglæden frem i os alle. Hvert år bliver der cyklet mere end 18.000 ture, og det er værd at fejre!

Se hvor turene gik hen

Der blev cyklet afsted fra 36 forskellige kommuner – og også i Sverige! På kortet kan du se hvorfra og hvor turene gik hen. Du kan også finde flere historier og billeder fra dagen på Facebookgruppen: “Historier fra Cykling uden alder”

Se hvad der tidligere er sket til Vi Cykler Sammen:

Støttet af Østifterne

Få mere vind i hverdagen

6-8 gange om året udsender Cykling uden alder et nyhedsbrev. Her kan du få spændende ny viden om, hvorfor vind i håret gør en forskel. Du kan også blive inspireret af historier, fra de mange byer i Danmark og resten af verden, hvor man er i gang med cykelture i røde rickshaw-cykler.

Tilmeld dig nyhedsbrevet:

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.