Tour de Storebælt 2022

Tak til Martin Jørgensen og Axel Gadegaard for at knipse de gode billeder.

Vind i håret over Storebæltsbroen

Den 11. juni 2022 blev der skrevet cykelhistorie i Cykling uden alder! 21 røde rickshaw cyklede over Storebæltsbroen til cykelløbet, Tour de Storebælt.

Det var en kæmpe holdindsats fra start til slut! Store smil og højt humør hele vejen, selv da vi efter masser af modvind på broen nåede målstregen i Nyborg.

Det er fantastisk at opleve alle de positive tilkendegivelser fra andre cyklister, bilister, officials og publikum, når vi kommer sådan en kolonne på 21 cykler. – Kim, pilot Sorø

I alt deltog 60 passagerer, piloter, plejepersonale og buschauffører fra henholdsvis Aarup, Holmely, Kolding, Guldborgsund, Vallensbæk, Esbjerg, Kalundborg, Ishøj, Sorø og Rudersdal.

Tak til alle der var med og fik det til at ske!

Vind i håret i alle aldre

Anni på 96 år fra Kolding må have været Tour de Storebælt ældste deltager. Anni var passager i rickshaw sammen med Lis på 86 år og piloten John, som trådte i pedalerne.

I rickshawene var også passagererne Vagn på 91 år og Steen på 77 år. Steen kørte selv over broen, da den åbnede og nød at genskabe den store oplevelse – hør Steen fortælle om det i videoen. Vagn elsker, når der sker noget. Og det må man sige, at der gjorde den lørdag.

Flere historier

Sådan en tur over Storebæltsbroen med vind i håret er blevet til mange dejlige historier. Find flere historer og billeder fra Tour de Storebælt i facebookgruppen “Historier fra Cykling uden alder” og på Cykling uden alders sociale medier.

      

Se også hvad medierne skrev om dagen her.

Få mere vind i hverdagen

6-8 gange om året udsender Cykling uden alder et nyhedsbrev. Her kan du få spændende ny viden om, hvorfor vind i håret gør en forskel. Du kan også blive inspireret af historier, fra de mange byer i Danmark og resten af verden, hvor man er i gang med cykelture i røde rickshaw-cykler.

Tilmeld dig nyhedsbrevet:

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.