Vi Cykler Sammen 2024

Den 1. – 30. juni i hele landet

Vi Cykler Sammen er Cykling uden alders årlige og landsdækkende begivenhed. Sæt en dato i juni, planlæg en rute og få byens rickshaws og piloter med på fællestur.

Fællesture giver sammenhold, det skaber opmærksomhed og det er en god mulighed for nye piloter, at komme godt i gang, derfor sætter vi med dette års fokus på fællesture. Hvor mange fællesture kan vi cykle i juni?

Tilmelding til Vi Cykler Sammen her!

En kæmpe cykelfest

110 fællesture med 449 rickshaws!

Se, alle de herlige fællesture

Klik på rickshaw-ikonerne på kortet for at læse mere om ruterne og kontaktoplysninger på lokale arrangører. På flere af fællesturene kan du cykle med!

Vi opdaterer løbende Vi Cykler Sammen-kortet med gode fællesture i hele landet! Husk at tilmelde jeres fællestur til begivenheden, så den også kan komme på.

Tilmeld dig Vi Cykler Sammen her!

Kampagnen om Cykling uden alder

I øjeblikket kører der en Facebook og Instagram kampagnen i 10 kommuner. Målet er at få flere til at cykle med ældre der bor i eget hjem.  Vil du med på en af deres fællesture?

Kampagne om cykelture for ældre i eget hjem


 


 

 

Planlæg en fællestur

Sådan gør I:

I bestemmer selv, hvor turen går hen. Alt tæller: turen kan være 2 km med 3 rickshaws eller 24 km med 10 rickshaws. Ved tilmelding kan I fortælle om jeres tur-planer:

Tilmeld dig Vi Cykler Sammen her!

Gør fællesturen synlig

En fællestur med 3 eller flere rickshaws i karavane skaber synlighed i sig selv, men med postkort, lokale avisartikler og SoMe-opslag kan du fange endnu fleres opmærksomhed.

Få Vi Cykler Sammen-Pakken

I Vi Cykler Sammen-pakken, som du får tilsendt efter tilmelding, har vi samlet gode tips og materialer, som du kan bruge til at gøre Cykling uden alder mere synlig i dit lokalområde. Du kan også invitere hele byen til at komme på egne cykler – både de lokale butikker, erhvervslivet, andre foreninger, klubber, din nabo mm. Hør, om de vil cykle med på egne cykler, støtte med en kaffe eller kage eller om de vil sidde med som passager – I bestemmer omfanget.

Se hvad der tidligere er sket til Vi Cykler Sammen:

2023

2022

2021

2020