Nihola

Nuværende leveringstid: 2 uger

Når du køber din richshaw gennem Copenhagen Cycles inkluderer prisen 2 servicecheck inden for det første år, en velkomstpakke med bl.a. by-klistermærker, bogen med cykel-historier fra hele verden, god karma og en donation til både Cykling uden alder og den internationale organisation Cycling Without Age.

Donationen til Cykling uden alder gør det bl.a. muligt at udsende nyhedsbreve og afholde Roadshows hvor vi kommer rundt og besøger hele landet samt støtter vores udviklingsarbejde i Danmark.

Lige nu går donationen til Cycling Without Age til deres projekt i Marokko og Israel, hvor de hjælper ældre mennesker med begrænset mobilitet til at kunne komme i moské. Drømmen er at de to grupper senere skal kobles sammen og cykle lige ind i verdensfreden.

Vi er glade for at kune introducere den spritnye rickshaw fra Nihola.

Den nye Nihola taxi er nem og behagelig at manøvrere, da det kun er hjulene og ikke hele kassen med passagerer man skal dreje. Designet er råt, men behageligt for passagerene der sidder blødt og varmt. Sædet har en indvendig bredde på 80 cm der gør at man kan sidde to vedsiden af hinanden. Passagerne sidder lavt i cyklen, hvilket giver en tryk oplevelse og et bedre tyngdepunkt for piloten der sidder og træder i pedalerne.

Cyklen er tungere bagtil, hvilket gør cyklen meget stabil ved kørsel. Samtidig har den en støttefod monteret under fodbakken, hvilket gør at cyklen ikke tipper, når man skal ind og ud af cyklen. Kallechen kan nemt tages af og på i de holdere der er monteret på cyklen foroven og forneden på kassen. Hvis man en solskinsdag ikke vil cykle rundt med den, kan den nemt tages helt af. Kallechen har store vinduer, så piloten nemt kan se igennem og passagerer kan se ud i siderne. Den er lavet i et kraftigt materiale der både er vind- og vandtæt.

Bagage kan nemt opbevares under sædet, hvor der er adgang både for passagerer og piloten.

Cyklen er lavet i Danmark af Niels Holme Larsen og hans dygtige medarbejdere. De har over 20 års erfaring i at bygge rickshaws af høj kvalitet. Et af deres store bedrifter er bl.a. at have leveret 1600 Post cykler til det danske postvæsen samt Nihola Family til de kongelige børnefamilier.

Nihola Rickshaw er batteridrevet og virker uden brug af gashåndtag. Takket være det elektriske system Promovec er den nye Nihola nem og simpel at køre, også op ad bakke med to voksne passagerer i passagersædet. Promovec er en dansk producent af elektriske systemer, anerkendt for at være en af de bedste og mest pålidelige el-systemer på markedet. Systemet er testet under ekstreme forhold, både under varmt og koldt vejr, hvilket gør det ekstremt brugervenligt i al slags vejr. Batteriet tilbyder en rækkevide op til 40 km pr. opladning. Det er også hurtigt og nemt at oplade, ligesom en mobiltelefon.

Vi anbefaler altid at købe varmt køretæppe samt et ekstra batteri, hvis cykel skal bruges meget eller fx. skal på en længere dagstur.

Tilkøb:

  • Varmt og vandtæt køretæppe til passagererne: 1.500 DKK
  • Stor kædelås: 1.160 DKK
  • Ekstra 15Ah batteri: 6.800 DKK
Skriv til Maria Mousten hvis du har spørgsmål til cyklerne: maria@copenhagencycles.com

Priser (pr. d. 1. jan 2019) ex moms

250W – 40 Nm: 40.000 DKK

250W – 55 Nm: 42.150 DKK

500W – 60 Nm: 44.700 DKK

Nihola kørestols-cykel, Flex 2.0

250W – 40 Nm: 40.000 DKK

500W – 60 Nm: 44.700 DKK

Bestil her 

Alt det tekniske

Sådan fastmonterer du kalechen:

E-power system af Promovec

Nihola bruger et e-power system på deres cykler og rickshaws.

Den danske producent Promovec er anerkendt for at have et af de bedste e-power systemer på markedet. Systemet er testet i ekstreme situationer, både under varme og kolde vejrforhold, hvilket gør det ekstremt brugbart i alt slags vejr. Du kan køre op til 30 km på et fuldt opladet batteri med to personer og op til 60 km uden passagerer. Det afhænger dog også både af terræn og hvor meget du selv træder i pedalerne. 🙂

Vi anbefaler ikke at købe 500W elcykler i Danmark, da det ikke længere er muligt at få en dispensation til at måtte bruge dem. Du kan til gengæld købe en 250W med en forstærket motor, som er næsten lige så kraftfuld som en 500W.

Specificationer

Motor – 250W
Batteri – Li-Ion / 36V / 10.4 Ah

Motor – 250W

Battery – Li-Ion / 48 V / 13,6 Ah

E-power via batteri og motor

To bremser på forhjulet
En bremse på baghjulet
Lås på bagerste hjul

Indvendig sædebrede: 80 cm

Max vægt i fronten: 160 kg
Max last: 250 kg

Garanti

Nihola garanterer at jeres produkt er uden fejl i materialer, form og funktionalitet på købstidspunktet. I er dækket af en 2-års garanti.

Garantien er gældende ved fremvisning af original faktura. Følgende dele er ikke dækket af garantien: Dæk, slanger, tandhjul, kæde og eger.

Hvis du mod forventning opdager en fejl ved cyklen indenfor garantiperioden på 2 år – og hvis fejlen ikke er forårsaget af forkert håndtering, opbevaring eller brug – er garantien din sikkerhed for hurtigt og gratis at få hjælp.

Hvis du har købt din cykel gennem Copenhagen Cycles: Hav alle dine informationer samt faktura klar og indtast din reklamation her: https://copenhagencycles.com/warranty/

Så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.

Garantien gælder ikke periodiske eftersyn og inspektion, reparationer eller udskiftning af reservedele der har været beskadiget grundet forkert håndtering, brug eller opbevaring.

Service

Når du køber en Nihola anbefaler vi at et servicecheck inden for de første 3 måneder, gerne før, hvis I bruger den meget. Herefter er det vigtigt at cyklen kommer til et årligt servicecheck, hvor hele cyklen bliver gennemgået og efterspændt. Cyklen består af almindelige cykeldele som de fleste cykelmekanikere er vant til at udskifte. Det er vigtigt at sliddele bliver udskiftet, inden de går i stykker eller forårsager skader på andre dele af cyklen. Vi samarbejder med cykelmekanikere i landet, som vi anbefaler til jeres service check. Hvis I selv har en i nabolaget, må I meget gerne sende anbefalingen videre til os.

Stelnummer

Du finder stelnummeret på saddelstangen.

For mere information om Nihola, gå til: www.nihola.dk

Venligst se manualen her for hvordan du vedligeholder din Nihola:

http://www.nihola.com/information/service-advice.html

Se her videoen af den nye Nihola Kørestolscykel Flex 2.0.

Cyklen leveres i sort med rød kaleche, samt den korte rampe i fronten. Dermed fremstår cyklen i samme stil som alle andre rickshaws i Cykling uden alder-fællesskabet. Derfor er cyklen blevet utrolig populær blandt både piloter og passagerer. Den har de samme fantastiske køreegenskaber som de andre Nihola cykler.

Nihola Flex 2.0 er let, stabil og sikker.

Vi anbefaler altid at købe varmt køretæppe samt et ekstra batteri, hvis cykel skal bruges meget eller fx. skal på en længere dagstur.

Det varmekøretæppe slutter helt om kassen og gør at passageren sidder varmt.

Den passer til kørestole på op til 73 cm.

Maximal lasteevne: 280 kg

Støttefod til fronten der nemt betjenes fra styret.