FØDSELSDAG! CYKLING UDEN ALDER FYLDER 5 ÅR!

Vær med til at fejre fødselsdagen: Lørdag den 7. april kl. 14.00!
I hele landet er der mere end 400 rickshaws. Vi skal alle ud på cykeltur på samme tid, så hele verden kan se, hvordan de små cykelture i hverdagen giver smil på læben og nye fælles oplevelser.

Fødselsdagen vises live kl. 14:00 – 15:30 (begynder med opvarmning fra ca. kl. 13:45)
Du kan følge med fra mobil, ipad, pc eller på storskærm. Klik ind på én af de to nedenstående links. Så snart liveshowet starter kan du se med!

Så nemt er det – Følg denne vejledning (du behøver ikke have en facebook konto)

Er du ikke ude på rickshawen, kan du stadig være med til at fejre fødselsdagen og mærke den gode stemning. Fx. vil de i Harboøre, Glumsø og Odense se med på storskærm, spiser lagkage og unge som gamle, venner og familier er samlet.

Er du på cykeltur den 7. april?
Du kan sende dine egne fotos direkte ind til “udsendelsen” og fortælle, hvordan fødselsdagsstemningen er på jeres cykeltur. Du skal uploade mellem kl 14:00 og 15:30 lørdag den 7. april, ved at:

Fortæl allerede NU hvordan I vil fejre dagen
Er I én cykel, to cykler eller fx. én cykel og 4 almindelige cykle og skal I forbi bageren og have lagkage?

  • Skriv til pernille@cyklingudenalder.dk så vi véd, hvor mange der er ude at cykle. På kortet og her under kan du se, hvem der allerede har planer.80 rickshaw på gaden på lørdag
Klik på kortet og se hvor i landet der cykles fra

Vestegnen skal på fuglekig

Generationer på cykeltur

Klar til fest i fuldt flor

Skanderborg er klar

Oplevelsestur i Helsingør

Første cykeltur i København

Sakskøbing! Hele byen med

Pandrup og Kaas

Slagelse

Herlev er også med!

Odense

Dragør

Jyderup!

Jellinge!

Ruds Vede

Kolding

Hillerød

Kalundborg

På Vestegnen skal de ud og se på fugle, ænder og gæs. Med kikkerten, termokanden og de ulde tæpper i cyklerne, tager de en flok på cykeltur til Holmesø. Vil du med på fuglekig i cykelhøjde mellem kl 13 – 15, kan du skrive til Mogens på 20932057.

 

 

Lemvig er klar! Fra 5 steder triller cyklerne ud og generationer mødes til cykelture på egne cykler og rickshaws. I Harboøre er de klar med lagkage og passagerer der følg er med på storskærm.  Skal du med på tur fra Lemvig området, kontakt tovholderne på plejecentrene.

 

I Glumsø på Søvang har de dækket op til fest i Cafeen. Her mødes de og spiser hjemmebag og ser med på storskærm, mens 5 rickshaws er på cykeltur til Torneskadesletten. Vil du med, kan du kontakte Tom på 21 66 44 69.

 

 

I Skanderborg cykler de på 4 rickshaws hen for at få eftermiddagskaffe hos piloten Jørgen Dalgaard. Jørgen bor med den flotteste udsigt til Skanderborg Sø og golfbanen. Vil du cykle med på cykelturen i Skanderborg, kan du kontakte kaptajnen Kaj på bonding@turbopost.dk.

 

Helsingør er med! 5 cykler er pudset og klar til en flot cykeltur forbi Kronborg – mon ikke de også gør hold og får en kop kaffe eller varm chokolade. Vil du cykel med på cykelturen i Helsingør kan du ringe til super kaptajnen Henrik Norrild  på 24887420.

 

København maler byen rød! Det faste cykel team – Ingrid, Paula og Lars skal naturligvis også på tur sammen. De cyklede i sommers tre dage i Rørvig og har oplevet mange skønne øjeblikke sammen. Passagerer og piloter, som var med på første cykeltur for 5 år siden, er også klar fra København!

 

Sakskøbing fejrer det med stor stil. Hele byen er inviteret med på cykeltur og til have kaffe og kage. Med kolde kinder og røde næser inviterer de indenfor, for at se billeder fra deres mange dejlige cykelture og prøvekøre rickshawen. De cykler fra Kildebo i Sakskøbing kl. 10 og skal du med kan du kontakte Johanne på 25181124.

 

Pandrup og Kaas er også med til fødselsdagsfesten. Deres cykeltur går blandt andet forbi Ryåis i Aabybro, som er én af Cykling uden alders “Vi støtter”. Skal du være med til at spise Ryåis, kan du kontakte Ann Simonsen på telefon: 4191 1700.

 

 

Slagelse! I Slagelse er hele byen med til fødselsdagsfest, hvor 5 rickshaws. Cykelpilot Henning har lavet 5 års flag til begivenheden og de skal forbi Sydbank, som har kaffe til alle, og der vil også være kagemand. Kontakt Bente Würtz Nørgaard på 22 58 27 06, hvis du vil med.

 

I Herlev og Brøndby har Brit og Gitte også herlige planer om at få deres rickshaws ud med fyldte festgalde passagerer.

 

 

Odense får vind i kinderne og håret! Her mødes piloter på Odense Universitetshospital og triller til byen for nyde lagkage og kaffe. Skal du med fra Odense, kan du følge med i gruppen ‘Cykling uden alder Odense’ på facebook. 

 

 

Dragør. Vil du med fra Dragøre, så kan du kontakte Søren Houen, her er de allerede 2 cykler som har planer. Du kan kontakte Søren på 30226699

 

 

Jyderup! I Jyderup har de samlet 5 cykler, inviteret borgmesteren, så det skal nok blive en fest. Præstegården i Jyderup har sponseret kaffe og kage til “holdet” og følgerne. Vil du med fra Jyderup kan du kontakte Solveig Nielsen på mail solveigbjerregaard@hotmail.com.

 

Jellinge! I Jelling skal de også ud og cykle. Her samles tre rickshaw og cykler på tur. De er klar på storskærm og med kaffe og kage. Efter cykeltur og storskærm mødes alle igen hvor kaptajn og tovholder vil holde tale.

 

 

Ruds-Vedby, Søparken her vil Svend og Magrethe cykle en tur til Tissø for at kigge på havørne. Vil du med kan du kontakte Magrethe på margrethefrostholm@mail.dk

 

I Kolding har Piloten Ole Brandstrup sat en fødselsdagskage på højkant til “hele bundet” i Kolding, hvis de får samlet passagerer og piloter til fødselsdagsfest i Kolding. Og de har se selvfølgelig, så skal du med fra Kolding, kan du hoppe ind på facebook gruppen Cykling Uden Alder – Kolding, hvor de er i fuld gang med at lægge store planer.

 

Hillerød drømmer om en cykeltur med varm kaffe i termokanden mens de nyder det naturskønne område fra rickshaw.

 

 

I Kalundborg tager Gert og Ellen turen gennem gågaden ned til havnen. Og måske også et smut forbi Banekiosken, som altid er klar med en kop rygende varm kaffe.

Print invitationen ud og del den ud til alle, der kunne tænke sig en forårscykeltur:

CUA_5år_flyerA5_pdf

CUA_5år_posterA4_pdf

CUA_5år_posterA3_pdf

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *