21. DECEMBER


En cykeltur til datterens gård i Gudum skabte stor glæde

Jeg blev utrolig rørt, da min mor overraskede os til vores kobberbryllup. Normalt er det planlagt i et bestemt tidsrum, når vi får besøg af min mor. Men denne gang kom hun bare, og hun overraskede os!

Henriette, datter til Ulla

Marie, der var dagens pilot, er ansat på Østerbo plejehjem i Lemvig, hvor Ulla bor.

Jeg kan se, at det er ren fryd for de ældre at komme ud – også for Ulla, som vi liftede over i cyklen. De glæder sig over at komme ud.

Marie pilot og social og sundhedshjælper

Ulla overrasker datter og børnebørn

Ulla sidder i kørestol og er normalt afhængig af en bus, der kommer og henter og bringer hende, når hun skal besøge sin datter. Men på rickshawen kommer hun ud af kørestolen og får mulighed for selv at bestemme, hvor turen skal gå hen.

Det var nemlig Ulla, der foreslog, at cykelturen skulle forbi datteren, så de kunne ønske tillykke med kobberbrylluppet.

For piloten Marie var det også en stor oplevelse. Det var Maries første tur på rickshaw efter at hun har været gennem en længere behandling af sit knæ. På Maries fridag tog hun mod til sig og hoppede op på rickshawen og inviterede Ulla med på cykeltur.

Det var en stor sejr for mig at komme op på rickshawen igen

Marie pilot og social- og sundhedshjælper

Og Marie havde hjælp i baghånden. En af de erfarne piloter i Lemvig, Gerhard, tog med på sin egen cykel, hvis Maries knæ ikke kunne holde til hele turen, men Gerhard blev på sin to-hjulede og var dagens fotograf.