Tips og tricks – Sådan holder du fodbakken stabil

Del de gode idéer.
Når man kommer rundt i Cykling uden alder-landskabet er det helt eminent at se, de mange gode oplevelser, der bliver delt på cyklerne. Og når det kommer til tips og tricks til turene, så er cykelpiloterne altid generøse med at dele deres kreative påfund med resten af Cykling uden alder-holdet. Et af påfundene er en sammenklappelig kasse til at støtte under fodbakken.

Nogle oplever udfordringer med at holde cyklen stabil, når passagerne skal stige op i cyklen. Her gælder det selvfølgelig om, at holde godt fast i sadlen, så cyklen ikke vipper.

Lav selv et godt trinbræt
Men en af de gode kreative løsninger, som man nemt kan kopiere, fandt vi i Lemvig, hvor man har bygget en sammenklappelig kasse til at holde fodbakken stabil, når passagerne skal op i cyklen. Se billederne for eksakte mål. Og tak til piloterne i Lemvig for at dele deres idé.

Se video af det hjemmelavede trinbræt

 

Ny sænkbar fodbakke til Christiania Bike
Christiania Bike har lanceret en ny sænkbar fodbakke, som man kan købe og få efterinstalleret. Vi vil snarest have mere info om dette på hjemmesiden, indtil da kontakt Maren på maren@copenhagencycles.com for pris og bestilling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *