Tips og tricks – Kaffebord til cyklen

Fold-ud borde, kaffe borde, picnic borde, rickshaw borde… Piloter i hele landet bygger, designer og deler snedkerfif med hinanden, så endnu flere kan få glæde af borde, der kan monteres på rickshaw cyklerne.

Inden du går i gang. Vær opmærksom på, at designet varierer efter om det er en christiania bike, trio bike eller nihola.

I Lemvig har Gerhardt bygget et folde bord til christiania cyklen. Når de kommer til det rette udsigtspunkt, slår de bordet op og finder kaffen frem

Mandeholdet i Odense nyder i den grad deres bord. Se film om fold-ud bordet, der er nemt at folde samme og have med rickshaw. Læs mere om mandehold

I Holeby har Torben og Erhardt bygget et bord med inbygget dåse-holdere

 

Kaffe-bord fra Sakskøbing

Kaptajn Tonny Bramsen fra Sakskøbing var en af de første til at få ideen om et kaffebord til cyklen

”Passagererne er lykkelige, fordi nu kan de sidde med deres kaffe og kage uden at spilde”. Sådan lyder modtagelsen af de to kaffeborde, som Tonny Bramsen har lavet til plejecentret Doktorparken i Sakskøbing.

Tonny Bramsen er cykelkaptajn, pensioneret maskinsnedker og måske Cykling uden alders Georg Gearløs.

Sammen med cykelpiloten Helge fra plejecentret Kildebo er han kommet på idéen at lave borde til cyklerne. ”Det gjorde jeg fordi, når vi har været ude og cykle, har vi altid haft kaffe og kage med, når vi har lavet pitstops,” fortæller Tonny.

Bordet gør det nemt at stille kaffekoppen fra sig og nyde omgivelserne med frie hænder. Det er bordet derfor en løsning til.

Tonny er pensioneret maskinsnedker, og har et lille værksted i hjemmet i Sakskøbing: ”Jeg roder jo altid med et eller andet. Jeg kan sgu ikke sidde stille,” lyder det fra cykelkaptajnen.

Kalenderen er derfor som regel tæt pakket – og en tredjedel af måneden handler for Tonny om Cykling uden alder.
”Jeg kan lide det. Det er sådan set det hele. Jeg synes, at det er dejligt, livsbekræftende og du får en masse positivt tilbage,” siger Tonny om sit engagement i cykelfællesskabet.

Mens Tonny reflekterer over sin rolle i Cykling uden alder, har han et ønske: ”Jeg vil håbe, at det bliver sådan, når jeg kommer på plejehjem.”

Tonny vil gerne give idéen videre. Derfor stiller han sit værksted i Sakskøbing til rådighed for dem, der gerne vil kigge forbi og få en introduktion til at lave et kaffebord til cyklen.

Har du brug for gode råd og en kop kaffe, kan du kontakte Tonny Bramsen ved at skrive en mail til goofy@bramsen.dk

Har du en god idé, du vil dele med resten af Cykling uden alder, så send den til hej@cyklingudenalder.dk