11. DECEMBER

 

Små film lokker nye piloter til

Flere steder i landet stiller piloter, passagerer og personale sig foran linsen, for at skabe mere interesse for nye mulige piloter.

I Egedal er piloten en lidt særlig person, nemlig byens borgmester Karsten Søndergaard. Han fortæller om sine gode oplevelser som pilot i Cykling uden alder.

Randers lod sig inspirere af Egedal og lavede også en film. Deres film skabte også stor interesse. Frivilligkoordinator Birgitte Saksø fortæller, at de efterfølgende har fået en del nye henvendelser fra nye piloter der ønsker oplæring.

I Faaborg på Prices Have sprang piloten Lars og ægteparret Jytte og Max i cyklen, for at få optaget en lokal film, som de kan dele på de sociale medier.

Se filmene og lad dig inspirere. Vil du også lave film?

Skriv til hej@cyklingudenalder.dk og vi kan hjælpe dig i gang med din lokale film

Randers

Bliv cykelpilot

Vagn er frivillig cykelpilot. Ud over at han giver ældre vind i håret og en god oplevelse, får han også selv en masse ud af det. Hør hans fortælling i videoen – og bliv en del af cykelfællesskabet på www.cyklingudenalder.dk :-)Del, del, del 🙂

Posted by Randers For Fællesskab on Tuesday, October 22, 2019

Egedal

Bliv CykelPilot

Bliv CykelPilot – og giv en ældre på dit lokale plejecenter vind i håret :-DSe hvordan her Cykling uden alder https://cyklingudenalder.dk/bliv-pilot/

Posted by Egedal Kommune on Wednesday, August 7, 2019

Faaborg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.