12. DECEMBER

Hvad har æbler, grissebasser og Cykling uden alder til fælles?

Else Marie har med stor succes haft sine små kælegrise med på plejehjem. Hun er også en af drivkræfterne bag den kendte Æblefestival på Fyn. Derfor lå ideen om to rickshaw-cykler til Vissenbjerg på Fyn ikke så fjernt for den lokale iværksætter.

“Cykling uden alder er så godt et initiativ, at vi selvfølgelig skal have det i vores lokalområde – derfor er jeg gået all-in for at lykkedes med projektet”

siger Else Marie

Else Marie søgte fonde, engagerede lokale kræfter og fik midler til to cykler, som nu giver vind i håret i Vissenbjerg.

Cyklerne blev taget rigtig god imod af lederen på Rehabiliteringscenteret, og da cyklerne skulle indvies var der så mange interesserede, at Else Marie måtte tage rickshawen i brug for at få sandwich og drikkevarer frem til de nysgerrige piloter.

I dag er der 13 piloter, som træder i pedalerne og flere på vej. Der er virkelig pedalkraft i Vissenbjerg, som har vist endnu en vej til at lykkedes med Cykling uden alder – hvor der er vilje er der en vej.

Hvorvidt den 1200 meter lange Vissenbjergbakken med en gennemsnitlig stigning på 4,8% er blevet forceret med rickshaw, vides ikke.

Er du interesseret i at være med i en pilot-mandegruppe i under Cykling uden alder, så starter vi op i 2020 i Vissenbjerg. Skriv til hej@cyklingudenalder.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.