13. DECEMBER

Sorø skal på langtur i 2020

Det var fantastisk for mig og min familie at være sammen på en fælles tur som Øresund Rundt. Selv om vi er meget sammen i hverdagen, så var det en helt speciel oplevelse med tre dage på cyklen sammen med alle de andre

siger Kim Lisbygd fra Sorø, som er pilot, kaptajn og nu en af tur-arrangørerne.

Kim var Øresund Rundt med sin mor, Birthe, og sin bror, Jan, som passager. Tre andre cykler fra Sorø-egnen var også med, og nu har de fået mod på at lave en tur selv i 2020 til Samsø.

Piloten Sven var også med som chauffør og pilot på Øresund Rundt og med til at arrangere deres egen Sorø tur til Samsø i 2020. Sven har indkaldt til informationsmøde den 12. januar 2020.

Foreløbig beskrivelse af tur til Samsø 17 – 19. august 2020

DAG 1
Vi mødes allesammen i Kalundborg, mandag 17. august 2020 om formiddagen på Aktivitetscenter Munkesøen, Esbern Snaresvej 55, 4400 Kalundborg. Cykling uden alder Kalundborg møder os og følger os et eller andet skønt sted hen, hvor vi spiser en frokost med dem.

Vi skal nå færgen i Kalundborg (Østre Havnevej 2, 4400 Kalundborg,1,2 km), til Ballen kl 15.50 (1,5 times overfart)

Fra Ballen cykler vi ca. 7 km mod Onsbjerg, med henblik på at overnatte på Pension Stenvang, hvor der skulle være plads til alle, men der er både værelser med op til fire i hver og hytter med endnu flere. Her spiser vi aftensmad, har aftenhygge med musik og måske lidt dans.

DAG 2
Om morgenen tirsdag 18. august pakker vi sammen, spiser morgenmad og stiger på cyklerne. Vi cykler afsted kl. ca. 10 mod Nordby med en hel dag foran os. Det er her seværdighederne skal puttes ind, fx Samsø Labyrinten, 500 m fra Nordby.

Efter Nordby cykler vi tilbage mod Ballen Badehotel, Aavej 21, 8305 Samsø. Der er langt, ca. 22km, men mon ikke vi kan finde ud af at lave nogle pauser med seværdigheder undervejs. Vi overnatter på Ballen Badehotel – dyrt men godt.

DAG 3
Onsdag 19. august kl. ca. 12:00 spiser vi frokost i Ballen på restaurant Skipperly, Havnevej 9, 8305 Samsø og besøger derefter Samsø Museum, Museumsvej 5, 8305 Samsø.

Vi tager færgen fra Ballen til Kalundborg kl. 17:35 – spiser aftensmad ombord og lander i Kalundborg kl. 19:05.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.