Kom og mød Cykling uden alder

Onsdage på Spor 10

De næste mange onsdage holder Spor10 åbent for alle, der har lyst til at høre mere om Jernbanebyen i København. Cykling uden alders sekretariat holder dagligt til på Spor10, men udover os, kan du også mødes med andre piloter og passagerer. Inviter gerne en gammel ven eller familie med, så I kan få en cykeloplevelse sammen.

Nysgerrig på at blive pilot?
Hvis du er nysgerrig på at blive cykelpilot i Cykling uden alder, vil der være mulighed for at blive lært op som cykelpilot. Derudover kan du høre om Cykling uden alder og selvfølgelig cykle en tur rundt i Jernbanebyen – måske sammen med en ældre ven, som du har inviteret med.

Udover Cykling uden alder, så foregår der mange andre, spændende aktiviteter i området denne dag:

Læs mere om dagens program her

Tilmelding
Der er ingen tilmelding, men Cykling uden alder vil være på Spor10 fra kl. 16.30 og guide rundt i området. Der er mulighed for fællesspisning til 95,- på dagen. Dette kræver dog billet, som kan købes i forvejen eller på aftenen.

Find vej til Spor 10:

Få mere vind i hverdagen

6-8 gange om året udsender Cykling uden alder et nyhedsbrev. Her kan du få spændende ny viden om, hvorfor vind i håret gør en forskel. Du kan også blive inspireret af historier, fra de mange byer i Danmark og resten af verden, hvor man er i gang med cykelture i røde rickshaw-cykler.

Tilmeld dig nyhedsbrevet:

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.