Tips og tricks – book2go.bike

Få gang i bookingerne

Hop med i Cykling uden alders nye bookingsystem, book2go.bike, så vi kan cykle foråret i møde få gang i cykelturene i rickshaw. Hvis du ikke allerede har oprettet dig i det nye bookingsystem, så kan du gøre det her også selvom du allerede er i det gamle GO. Vi ses i book2go.bike!

LOG IND HER BOOK2GO.BIKE

God fornøjelse og tak fordi du hjælper med at give ældre vind i håret!

Kom godt i gang med at bruge book2go.bike

Her finder du lidt hjælp til at komme godt i gang med at bruge det nye bookingsystem. Du kan også tilmelde dig en af vores online spørgetimer. Nedenfor kan du se en oversigt over de forskellige roller samt deres funktioner i det nye system. Det er muligt at downloade en guide-manual og se vejledende videoer, som viser rundt i book2go.bike, ved at klikke på linkene.

Hvis du skal have flere roller, fx hvis der mangler en kaptajn på lokationen, er det manageren der skal tildele dig rollen som kaptajn.

En PILOT kan:
1. Tilbyde ture
2. Snuppe ture
3. Aflyse egne ture
4. Framelde sig ture (som piloten har taget)
5. Framelde sig lokation

Se guide til piloter

En KAPTAJN kan:
1. Godkende oplærte piloter

Se guide til kaptajner

En KOORDINATOR kan:
1. Godkende oplærte piloter
2. Lægge ture op
3. Godkende ture

Se guide til koordinatorer

En MANAGER kan:
1. Godkende og fjerne koordinatorer
2. Godkende en pilot og kaptajn
3. Redigere lokationen (med billeder, tekst mm)
4. Oprette cykler

Se guide til managerer

Driller det?

Skriv til support@cyklingudenalder.dk

Hvis du ikke kan aktivere linket direkte i din internetbrowser (typisk INTERNET EXPLORER), så kopier dette link https://book2go.bike/login og vælg f.eks. Google Chrome, Safari, Firefox eller Microsoft edge. Så skulle det virke. 

2 thoughts on “Tips og tricks – book2go.bike

 1. Hej Maria. Jeg stopper mit arbejde på Blomstergården d. 29/4, da jeg går på efterløn. Det bliver Susanne Larsen, der tager over efter mig, hvis ikke der er andre, der melder sig. Jeg har ikke haft det store held med at få piloter til at melde sig, da det er et spørgsmål om at få tid, både til oplæring og cykelture siger de. Jeg skal nok sige videre, til de få der er, at de skal tilmelde sig det nye system. god Vind. Hilsen Ulla

  1. Hej Ulla.
   Tak for din besked her på siden. Måske den skulle have været direkte til Maria, men pyt med det, jeg giver beskeden videre. Det er en super idé, som du skriver, at give piloter besked om at tilmelde sig i book2go.bike, så I er sikre på at få dem med over.
   God vind med tiden på efterløn.
   Pernille, Cykling uden alder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *