Vil du gøre en forskel for andre og dig selv?

Bliv Forandringspilot i Cykling uden alder! Der er brug for dig, som brænder for at gøre en forskel og eksperimentere med at udvikle gode og stærke fællesskaber på tværs af generationer – med cykelrickshaw og det gode naboskab som platform.

Vi tilbyder et 4 måneders forløb fra marts til juni, hvor du:

  • Bidrager til positiv forandring og glæde for ældre i dit lokalområde.
  • Får erfaring med planlægning og afvikling af kreative og sociale cykel-eksperimenter.
  • Er en del af et stærkt cykel-fællesskab sammen med mange andre ildsjæle.
  • Vil bringe cykel-fællesskaber i spil på 48 Timer Festival på Nørrebro.
  • Vil deltage i workshops med bl.a. Lisa Dubost (entreprenør og medstifter af Airbnb) Mia Pallisgaard (stifter og konsulent i Procesværkstedet), Søren Houen Schmidt (partner og rådgiver i Rekommanderet) samt andre dygtige projektledere i Cykling uden alder.

Hele København som legeplads, 20 Forandringspiloter delt i teams, hvor stærke cykel-fællesskaber kan vi skabe sammen?

Cykling uden alder er en organisation med vokseværk! 8000 frivillige piloter fordelt på 24 lande cykler dagligt ture på rickshaw sammen med ældre. De ældre liver op ved muligheden for at være en del af alt det, der sker uden for plejehjemmet.

Som Forandringspilot bliver du en del af et team, som skal gennem et 4 måneders forløb med fokus på at udvikle stærke fællesskaber, der sikrer endnu flere cykelture. Du vil få inspiration og konkrete værktøjer til at bringe lokale initiativer, aktører, godt naboskab og cykelfællesskaber i spil.

Er du en Forandringspilot?
Du skal bo i Københavnsområdet, og du skal have tid og lyst til at bruge 2-5 timer om ugen i gennemsnit på forløbet. Er du allerede pilot eller kaptajn i Cykling uden alder og kan du bare ikke få nok af at skabe gode fællesskaber? – Så er det oplagt for dig at være med! Er Cykling uden alder helt nyt for dig? Så er dette en oplagt mulighed for at blive en del af en spændende organisation i rivende udvikling!

Deltagelse i forløbet er gratis, og vi lover mange gode naboskaber, fællesskaber, oplevelser og erfaringer! Lyder det som noget for dig, så ansøg om at komme med, frist mandag den 20. marts.  Sæt kryds i kalenderen: Den 31.03 – 01.04, den 28.04 – 29.04, den 16.05 og den 08.06.

ANSØG HER

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte
Pernille Hauerslev pernille@cyklingudenalder.dk / tlf. 22 41 67 66 el.
Cecilie Marie Nielsen cecilie@cyklingudenalder.dk / tlf. 51 94 53 15.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *